Jakker

Jakker til sjørøverkapteinen, den ekstremt gamle vampyren fra Transylvania eller rockabilly-duden? Uansett hva du skal kle deg ut som, har vi jakker til enhver anledning. En pen jakke vil uten tvil bli prikken over i-en på kostymet ditt. Antrekket ditt blir umiddelbart betydelig mer seriøst når du tar på deg ytterplagget. I tillegg tilbyr vi utrolig freshe (kule, stilige, tøffe, sexy ...) jakker du enkelt kan style med dine vanlige klær for å sette sammen et trendy antrekk.

Å kle seg ut er morsomt, ikke bare for barn – vi voksne elsker å få kle oss ut og leve oss inn i forskjellige karakterer (ok, det hørtes litt feil ut, men du skjønner). Du trenger ikke å vente til den årlige Halloween-festen for å få ta på deg en av våre stilige jakker til utkledningsfest. Nei, det finnes hundrevis av anledninger hele året der det passer perfekt med en julemønstret blazer, en bomberjakke á la Top Gun eller en detektivfrakk.

Alt handler om hva du velger å matche plagget med. For et full-on kostymeantrekk anbefaler vi våre jakker online sammen med tilhørende klær. For eksempel, hvis du vil se ut som en autentisk vampyr, anbefaler vi en av våre paradejakker sammen med et flott smykke, en hvit skjorte med rysjer og selvfølgelig en (eller flere) dråpe blod (ikke ekte).

Når årets beste fest nærmer seg, det vil si utkledningsfesten, må du være ute i god tid. Hvis du skal ha en sjanse til å vinne «Beste kostyme», må du gå inn med et seriøst mindset. Vi hjelper deg, selvfølgelig! Begynn med å bestemme hva du vil kle deg ut som, for eksempel en magiker. Så er det på tide å skumme gjennom utvalget vårt av jakker på nettet. Klikk på jakken som du tror passer godt til antrekket. I dette tilfellet vil vi anbefale en av våre paljett-dressjakker. Så er det bare å begynne å leke seg med tilbehør og stæsj. Kanskje en flosshatt, en tversoversløyfe og en tryllestav? Husk å gå inn i rollen også. Magikeren bør være eksentrisk og litt sprø. Ta på deg alle klærne og øv deg foran speilet. Cringe-faktoren vil være et faktum, så det er lurt å forberede seg.

Jakkene våre er alt annet enn søppelkvalitet. Her finner du vellagde plagg med mange detaljer. Vi har flere prakteksempler, som paradejakkene våre. Disse fungerer perfekt når du skal kle deg ut som sirkusdirektør, gentleman eller fancy vampyr. Faktisk er disse jakkene så stilige at vi ikke engang skammer oss over å gå med dem til hverdags. I stedet for spørsmål som «Hvorfor har du kledd deg ut?», kan du forvente spørsmål som "Wow! Er det den siste Prada-jakken?". Du svarer selvfølgelig med et mystisk smil.

Kjøp din nye stilige jakke online fra oss på PartyKing, og vi vil sørge for å levere raskt og trygt. Benytt anledningen til å ta med alt av tilbehør og detaljer kostymet ditt må ha for å vinne førstepremien, hvis du er heldig er det en kinobillett, godteri eller kanskje et skrapelodd.
Les mer