Se større bilde

Jack Daniel's Samsung S5 Deksel

first_saleprice.value: 7920
first_price.value: 15920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 11
selected_index: 0
99,- 199,-
Velg variant:

Produktinformasjon

Hvis du verken forlater din Samsung S5 eller din Jack Daniel's-flaske hjemme har vi et hett tips! Dette mobildekselet beskytter mobilen din fra blåmerker og benbrudd forårsaket av diverse pub- og festivalaktiviteter, samtidig som det er skikkelig stilig! Dekselet, som er prydet av den klassiske Jack Daniel's-logoen, passer dessuten perfekt til å gi bort som en gave verdsatt av kameraten som har forstått hvordan skikkelig whisky skal smake. 

Jack Daniel's Samsung S5 Deksel er et offisielt lisensiert mobildeksel laget av plast. Det er svart med Jack Daniels's-logo på baksiden. Inni dekselet finnes det en hvit informasjonstekst. Passer til en Samsung S5, dras enkelt over mobilen og holdes på plass ved hjelp av kantbeskyttelsen.

Tagger

HENVENDELSER (1)

Henvendelser

  • Skrevet av Johan for 4 år siden
    Passa perfekt och den gör att mobilen ligger skönt i handen. Ett annat plus är också att den ligger stilla i bilden tackvare skalet :)
    0 av 0 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
    Syntes du denne anmeldelsen var nyttig? Ja / Nei

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!
KOMMENTARER (0)
SPØRSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILDER

Kundebilder

ønsker du at bildene dine ska synes her?

Enten laster du opp bildene på Instagram med #partykungen29655 eller så laster du opp bildende manuelt.
castle