Se større bilde

Invitasjonskort Blaze og Monstermaskinene

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 4720
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 0
selected_index: 0
59,-

Produkt observasjon

Beklager, dette produktet er midlertidig utsolgt hos oss. Skriv inn din kontaktinformasjon nedenfor og vi vil kontakte deg når varen er tilbake på lager
Velg variant:

Produktinformasjon

Inviter til et herlig selskap med fine invitasjonskort. På kortene er det en tøff monstertruck fra Blaze. Husker dere gutten AJ som kjører monstertrucken Blaze og rivalen Chruser som alltid skaper problemer? Heldigvis ordner AJ og vennene hans alltid opp i alt!

Invitasjonskort Blaze og Monstermaskinene har en stor rød monstertruck på kortet og teksten party står i tøffe grønne bokstaver. Kortet er dobbelt, og når du åpner kortet er det rødt med hvite linjer. Her kan du skrive informasjon til dine selskapgjester om hvor selskapet skal være, når og om selskapgjestene skal ha med seg noe spesielt.

Selges i 8-pakning. 8 stk. konvolutter medfølger.

Tagger

HENVENDELSER (0)

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!
KOMMENTARER (0)
SPØRSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILDER

Kundebilder

ønsker du at bildene dine ska synes her?

Enten laster du opp bildene på Instagram med #partykungen41139 eller så laster du opp bildende manuelt.
castle