Hem
Våre beste tips til aktiviteter på valentinsdagen

Våre beste tips til aktiviteter på valentinsdagen

Enten dere har vært sammen lenge eller nettopp har begynt å date, kan det være en stor utfordring å planlegge valentinsdagen. Det er ingen tvil om at denne kjærlighetshøytiden kommer med visse forventninger. For at du ikke skal tråkke helt feil, får du her en liste over de beste tipsene våre om aktiviteter for en vellykket valentinsdag. Det er på tide å feire kjærligheten!

Bygg et kjærlighetsrede!

Start med å forvandle den beskjedne leiligheten din til et ekte kjærlighetsrede med sprutende konfetti og hjertelige ballonger som svever i taket. Når du leder partneren din gjennom det røde kjærlighetsdraperiet, og viser frem både romantiske ballongbokser og kysselepper, er det vanskelig å ikke falle pladask!

Hotte spill!

Inviter kjæresten din på en raffinert spillkveld, der Monopol og UNO erstattes av spill som er forbudt for barn og som involverer en stor dose erotikk. Tør du utfordre kjæresten din til et parti Bedroom Battle, hvor dere konkurrerer i sexy utfordringer og tjenester? Eller hva med Luck & Love – den hotte versjonen av Yatzy? Glødende spill som flytter spillkvelden inn på soverommet, er det perfekte krydderet på valentinsdagen!

Bak en staselig kake!

Å rote rundt på kjøkkenet med kjæresten blant visper og kakerører, er akkurat så romantisk som du forestiller deg. Og for å krydre øyeblikket enda mer anbefaler vi denne staselige penisformen! Resultatet er en skikkelig festlig kake som du og kjæresten kan gumle på hele valentinsdagen!

Ta et bad sammen!

Varm opp de frosne hjertene deres med et varmt bad. Har du ikke badekar, løser vi dette med en oppblåsbar versjon som er både myk og herlig å plaske rundt i. Vannet dufter selvfølgelig Prosecco, og etterpå kan dere kose dere i Snug Rug Hoodie. Som å være på spa – bare enda bedre!

Middag for to!

Glem treretters middag på en stiv restaurant – ekte romantikere inviterer kjæresten sin på ostefondue fra en hjerteformet beholder. Dekk bordet med sensuelle servietter og andre kjærlighetsfulle ting for å maksimere middagsstemningen. Ta også på en hjertepyntet dress og en hodebøyle for litt ekstra romantikk!