vit check RASK levering postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden på festartikler vit krona
vit check RASK levering postnord logo
vit check RASK levering postnord logo
Hem
Tips til årets Eid!

Tips til årets Eid!

Når fastetiden er over er det endelig tid for å nyte livets goder og gjøre seg klar for Eid! Med masse god mat, pynt overalt og et fantastisk fellesskap, samles vi for å ta del i denne gledesfeiringen – og vi har selvfølgelig lastet med alt du trenger for å gjøre tilstelningen ekstra minneverdig!

Dekorasjoner

En viktig komponent når det kommer til Eid er all pynten som forgyller festen! Med rislamper, nydelige swirls og flagg som svaier, har du alle forutsetninger for å oppleve en herlig dag. Legg til dekorasjonsskilt og girlander i roségull for å maksimere feiringen!

Oppdekking

Med masse god mat i fokus gjelder det å hedre måltidet med en fin oppdekking! Sjekk ut sortimentet vårt med tallerkener, kopper og servietter, alle prydes av fine mønstre som passer utmerket for å hedre dagen. Dekorer bordet med en elegant duk i svart og gull før du topper den med en stående bordpynt som glitrer – deretter er det bare å hugge innpå!

Ballonger

Når bordet er oppdekket og hele hjemmet er pyntet, er det bare en ting som mangler – ballonger! Runde, skinnende kreasjoner som svever rundt med sine vakre motiver og sprer festlig stemning. En glitrende måne, Eid Mubarak-ballong eller staselig ballongbue – det er bare å velge og vrake blant våre høytflyvende skapelser!