vit check RASK levering postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden på festartikler vit krona
vit check RASK levering postnord logo
vit check RASK levering postnord logo
Hem
Tips til 17. mai-feiringen

Tips til 17. mai-feiringen

17. mai er rett rundt hjørnet! Det er bare å forberede seg nå, så ikke sjokket blir for stort når du plutselig vekkes av gjallende korpsmusikk, skarptrommer og kanonsalutt en onsdag morgen. Når du først er i gang med planleggingen, kan du jo like så godt stelle i stand en heidundrende feiring med alt som skal til av pynt og leker. Som alltid har Partyking akkurat det du trenger for å sikre at festen din nedtegnes i historiebøkene. Her får du noen nøye utvalgte tips fra vår egen 17. mai-komite – et nylig dannet, fiktivt ekspertpanel!

Det er lov å eksperimentere med antrekket

Hvis du ikke har ørten tusen å legge i antrekket, og det å gå til anskaffelse av en bunad derfor er utelukket, vil vi anbefale deg å heller slå deg løs på andre måter i år. Dette er en gledens dag, og få ting sprer mer glede enn festlige plagg i flaggets farger! Hva med denne propellkapsen? Det er nok ingen som vet hvorfor denne artige hatten er utstyrt med en propell på toppen, men det vi vet er at det blusser opp litt glede i alle som ser den fordi den er så gøyal. Hvis ikke hatten er helt din smak, er en flaggsminkestift et snedig redskap til å sette prikken over i-en på antrekket! Når selve «outfitet» er på plass, er det tilbehøret som står for tur, og årets kuleste accessoir er et par Norges-håndklappere.

Ballonger er alltid en god investering

Fagpanelet har talt, og dommen er at ballonger er en god investering før enhver fest, og spesielt før 17. mai! Våre ballonger med norgesflagg vil sette stemningen på champagnefrokosten så vel som på hagefesten. Hvis du er i det kreative hjørnet, kan du også designe din egen folieballong hos oss, slik at du kan imponere gjestene med en spesialutformet ballong for anledningen.

Borddekkingen er et åpent lerret

Skal du ha gjester i år? Uansett om det er til champagnefrokost, en lunsj, hagefest eller middag vil det være lekende lett å stelle i stand et nydelig dekket bord med vårt utvalg av pynt og bestikk. I barneselskap eller selskap hvor det blir mange gjester er papptallerkener en redning. Tallerkener med norgesflagg er jo et valg de fleste kan stille seg bak, mens elg-tallerkener og de artige, gammeldagse sølvtallerkenene av papp er også gode alternativer på en grunnlovsfeiring! Neste steg blir å henge opp noen flagg, og et antall ypperlige vimpelgirlandere som du kan henge langsetter bordet, fra vegg til vegg eller langs gelenderet på balkongen er en sikker vinner.

Husk spill, fest og moro

Vårt siste tips er å skaffe noen morsomme spill og leker til festen! Erteposer er jo uunnværlig på en familiefeiring, og disse klassiske, firkantede posene i ulike farger ligner de som mange av oss kastet på rokkeringer som barn. Til fester for de voksne vil prosecco pong eller denne litt mer vågale varianten bidra til at stemningen går i taket. Med det sier vi: Ha en god feiring – gratulerer med dagen, Norge!