vit check RASK levering postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden på festartikler vit krona
vit check RASK levering postnord logo
vit check RASK levering postnord logo
Hem
Temafest: Beach Party

Temafest: Beach Party

Sommerens heteste fester skjer på stranden. Og hvis du ikke har mulighet til å dra til vannkanten, kan du alltid ta med deg stranden til hjem til stua i stedet. Med riktig pynt, iskalde drinker og noen solide spadetak med sand, forvandler du enkelt hjemmet dit til en eksotisk playa på null komma nix. Her er alt du trenger for å fikse årets beach party!

Antrekk

Med oppkneppet hawaiiskjorte og en sprek stråhatt, er du så klar som du aldri har vært for å ønske gjestene velkommen til den hjemmesnekrede stranda di. Det blir en helaften med hawaiikranser og skjørt der ananasdresser matches med tequilabriller og strålende humør! Svalhet og funksjon møter modige mønstre i denne hete kolleksjonen som er sommerlig at det er til å besvime av!

Pynt

Kle hjemmet i sommerskrud type eksotisk med hjelp av palmeblader og flamingoer. Med rislamper dinglende i taket ved siden av gigagirlandere og ballonger ikke følelsen av Hawaii langt borte – og selvfølgelig kroner du verket med et staselig draperi. Luau party!

Oppdekking

Når magene begynner å protestere høylytt, er det på tide å ta med gjestene til bords – og for et bord! Sats på en storslagen oppdekking med fargeglade papptallerkener, sommerlige partycups og en duk som er pyntet med palmeblader. Fiff det til med søte, saftige vannmeloner for å makse sommerfølelsen – og så er de værsågod!

Barmingel

For å bli ekstra populær blant de festsugne gjestene dine bygger du selvfølgelig en bar med tiki-tema! Med cocktailsett, fargeglade flamingodrinkpinner og Pina Colada glass rister du fram udødelige hikkerter under bordoverdelen som beskytter deg mot sterk sol. Piff det til med tøybanner og bordskjørt for ekstra stilpoeng.

Leker

Ingenting er så selvfølgelig som et knippe morsomme utendørsaktiviteter på strandfesten din! Utfordre vennene dine i alt fra kubb og strandtennis til stigegolf eller klassisk krocket. Vinneren får et anerkjennende håndtrykk og et klapp på skulderen! Hvem slår du et parti Hage Yatzy?

Oppblåsbart

Ingen sommerfest uten en hel drøss med oppblåsbare leker! Lad opp med flytende drikkeholdere, vaiende palmer og magiske enhjørninger for en komplett opplevelse. Den oppblåsbare trekjøleren fyller du opp med is - og vips så har du et bærbart kjøleskap. Den badesugne vil med største sannsynlighet duppe rundt på en megastor flamingo badering – vær du sikker!

Ha en fin dag på stranda, ønsker vi på Partyking!