vit check RASK levering postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden på festartikler vit krona
vit check RASK levering postnord logo
vit check RASK levering postnord logo
Hem
Talentløs i senga? Vi har sakene som heter opp valentinsdagen

Talentløs i senga? Vi har sakene som heter opp valentinsdagen

Du er sikkert en kløpper i tennis, sudoku og andre talentkrevende saker, men når det kommer til samleie har du dessverre et stort forbedringspotensiale. Vi har derfor tatt oss friheten til å samle de mest sexy sakene i sortimentet vårt, som vil få soverommet til å gløde like intenst som en overbelyst halmbukk rundt juletider. Her er dingsene du trenger for å krydre til sexlivet – akkurat i tide til valentinsdagen.

Rosa håndjern med fluff

Hvorfor ikke hete opp stemningen på soverommet med en intens omgang politi og røver? Du eller partneren din har begått noe straffbart, som dokumentforfalskning eller ulovlige trusler, som selvsagt skal straffes med håndjern. Men ikke den kalde varianten i kromstål. Neida, en med rosa fluff selvfølgelig! Det blir hyggeligere da.

Poker for Couples Voksenspill

Poker for Couples Voksenspill er en raffinert versjon av klespoker, med 211 (!) sexy utfordringer for deg og partneren din. Personen med den beste hånden vinner et utfordringskort som inneholder 3 til 4 oppgaver av en sexy karakter, og så er dere i gang! Årets heteste spillkveld, ed andre ord.

Godteriundertøy

Sørg for en glohet godterikveld! Bestill sukkersøte truser, underbukser og BH – og så spiser dere hverandre til total nakenhet. Hva som skjer etterpå tør vi nesten ikke tenke på!

Oppblåsbart Kondom Kostyme

SAFETY FIRST! Vi vil helst ikke vite om noen ekle sykdommer på de stakkars genitaliene deres, så sørg for å beskytte dere. Gjerne hele kroppen i et digert kondom. Man kan jo aldri være for sikker.

Belladot Massasjeolje

Det er få ting som får plusspoengene til å dundre like raskt inn på forholdskontoen som en hel kveld med en intens, men avslappende massasje. Belladot massasjeolje er akkurat det du trenger – så det ene kan definitivt føre til det andre, for å si det sånn!

Rollespill

På det enorme lageret vårt er det hundrevis av kostymer for de som vil krydre sexlivet med litt klassisk rollespill. Kan vi foreslå at du kler deg ut som en kroppsundersøkende kirurg? Eller som en gammel trollmann med kåte trylleformler? Eller kanskje en klåfingret nisse er mer din greie? Uansett hvilke fantasier du har er vi overbevist om at du vil finne noe som passer!