Hem
Slik maksimerer du juletreet

Slik maksimerer du juletreet

Grantreet står der grønn og flott i stua, og finere skal det bli! For å gjøre årets tre til et gnistrende høydepunkt , har vi fylt opp med spektakulær pynt som vil gjøre årets jul magisk uforglemmelig. Det er på tide å pynte grantreet – med alt det innebærer!

Julekuler!

Det er DITT juletre, så hvorfor ikke gjøre det så personlig som overhodet mulig? Riv bort kulene du vanligvis bruker til fordel for pynt som matcher profilen din! Musikkelskerne dekorerer med små elgitarer og jukebokser, mens livsnyteren henger opp skummende øl og fartsentusiasten satser på en motorsykkelkjørende nissefar. Føler du deg ekstra crazy? Pynt treet med uttrykksfulle Emojier – det finnes noe for alle!

Designe din egen juletrekule!

Ønsker du å være ENDA mer personlig? Send en valgfri selfie til oss så fikser vi din egen unike julekule! For en drøm å kunne henge seg selv opp i treet!

Juletretopping!

Helt øverst er stjernen kronen på verket, toppen på kransekaka OG prikken over i-en! Velg mellom skinnende LED-varianterLED-varianter eller mer klassiske juletrestjerner. For å gjøre dansen rundt treet ekstra spektakulær anbefaler vi diskokulen – en juletretopping som garantert vil oppmuntre til vågale moves!

Tenn lys!

Et tre uten lys – høres ikke det ut som en kjedelig historie? Møt desembermørket med en juletreslynge som slynger seg rundt treet som en hardhendt klem fra tante. Vi har mange morsomme varianter som garantert får årets tre til å glitre!

Annerledes juletrær

Dersom du ikke har planer om å dra til skogs og hogge ned en edelgran med dine bare hender, kan du enkelt klikke hjem et litt annerledes tre hos oss. Sats på en regnbuefarget variant som får hele slekta til å gå bananas, eller utfordre naturlovene med et opp-ned-tre hvor toppen er bunnen og vice versa! Lite plass? Da er dette halve treet helt klart din kopp te!

Barnålfanger!

Barnåler på parketten er forventet dersom du ikke beskytter gulvet med en fin og staselig juletrematte. Klassisk rund med koselige julemotiver som gjør det varmt rundt føttene til det elskede familietreet. Velg din favoritt and get to work!

Go crazy!

Når du har grunnlaget klart gjelder det å maksimere treet med ulike overraskende pynt. Med elektrisk tog som sirkulerer rundt stammen og en rømningsutsatt nisse som firer seg opp og ned, får du et festlig og morsomt tre som gjestene umulig kan trekke blikket fra. Med en fullstappet julegavesekk ved foten aner du fort uråd når selveste Grinchen har ålt seg inn i treet. You better watch out!

Ballongtreet!

Ballongtreet – for deg som virkelig vil skille deg ut! Den mister ikke barnåler, spre ikke ubehagelig duft og er nøyaktig så oppblåst som du kan tenke deg. Fyll lungene – det er på tide å omfavne ballongtreet i livet ditt!