Slik maksimerer du juletreet

Nå er det på høy tid å ta seg en tur ut i naturen for å hugge ned den største edelgranen skogen har å by på – eller eventuelt å ta turen til nærmeste torg for å kjøpe et tre. Det koster litt mer, men du slipper samtidig å komme i konflikt med diverse grunneiere som ikke liker at du driver med ulovlig hogst i skog og mark. Når treet omsider er på plass, begynner den morsomme delen: pyntingen! Hvis du liker klassisk pynt med kuler i rødt og glittergirlandere i sølv, er det bare å kjøre på. Hvis du derimot er sugen på noe nytt og spennende, har vi massevis av pynt som kan live opp selv det kjedeligste juletreet. Check this out:

Emoji Juletrekuler

Hver dag er de der for å piffe opp tekstmeldingene dine, så det hadde nesten vært rart å feire julen uten dem – emojiene, altså. De kysser og ler og geiper – alt for å gjøre juletreet litt ekstra uttrykksfullt!

Gjør-det-selv Juletrekuler

Et godt juletre er et personlig juletre – det pleier i alle fall vi å si. Og med disse DIY julekulene er det du som bestemmer både innholdet og etiketten. Vil du fylle kulene med rugbrød, tannkrem eller gode minner? Da gjør du det! Hvis du heller vil ha barskapet hengende i treet, kan du fylle kulene med gin, vodka og rødvin. Godteri? Det funker selvfølgelig like bra. Snus? Det også! Mulighetene er faktisk uendelige.

Julekule Mann med Tromme

Det er en mann med tromme. Hva mer kan vi si? Han skal selvfølgelig få sin egen plass i juletreet ditt.

Juletretog

Hu hei, her kommer juletretoget – rullende inn som et teknologisk under! Bare se for deg hvor kult juletreet blir med et ekte (tja …) tog som damper i vei rundt treet. Toget lager lyd, har en matvogn og kan kalles for det beste som har hendt siden ferdig oppskåret brød. Kulere enn det kan det knappest bli, og nå blir det nesten rart å IKKE ha togskinner i juletreet. Choo choo!

Juletrekule Blobfish

Vi vil ikke engang tenke på hvor trist juletreet vil se ut uten en blobfish hengende i seg. Den er søt, rosa og litt trist – og vi elsker den over alt på jord.

Julenisse på Rep

Der er han! Verdens mest kjente pakkeutdeler og skjeggbærer. Nissefar! Vi kan ikke annet enn å gjette hva han har i tankene når han glir ned tauet dagene før julaften. Skal han legge noen gaver under juletreet ditt? Det vet ikke vi, men vi er skråsikre på at han hører hjemme i juletreet ditt – denne julenissen på et tau!

Opp ned Juletre

Verden er opp ned – og det samme er juletreet ditt. Hvem har bestemt hva som er opp og hva som er ned? Det kan vel like gjerne se slik ut? Et juletre som står opp ned. Bunnen er toppen av dette 2,7 meter høye juletreet som garantert kommer til å sette både slekt og venner ut av balanse. Ingenting er hellig!

Twinkly Strings Appstyrt Juletrebelysning

Før du skaffer deg Twinkly Strings appstyrte juletrebelysning, må du spørre deg selv om du virkelig er klar for å eie byens kuleste juletre – det er nemlig akkurat dette du får med disse lysslyngene hvor du kan kontrollere ALT. Farge, lysstyrke, mønster, tempo – du bestemmer ALT. Det er helt makeløst kult, og gir garantert en MAKSIMAL juletreopplevelse!

Relaterte varer