vit check RASK levering postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden på festartikler vit krona
vit check RASK levering postnord logo
vit check RASK levering postnord logo
Hem
Slik lager du et Divorce Party

Slik lager du et Divorce Party

Ut med det gamle og inn med det nye! Dette gjelder for deg som nylig har gått gjennom en vanskelig separasjon og er klar for å gå videre i livet. For det er vel bedre å fokusere på det positive enn å sitte hjemme og henge med leppa? Nå kan du endelig leve livet du alltid har drømt om, med ville fester, storslåtte eventyr og utallige herlige flørter. Mange vet ikke engang at Divorce Party er en greie, og til disse har vi laget en liste over alt som trengs når hjertesorgen skal festes bort. Sjekk nedenfor!

Store mengder ballonger!

Det er nettopp dette som kreves når stemningen skal være på topp! En haug med heliumfylte ballonger med frekke uttrykk som ikke skammer seg. Hva sier du til en enorm ballonggirlander med det tydelige budskapet Divorced AF! Du er skilt – og det med glans! Kompletter med en haug med dyriske ballonger som roper «Girls night out!» eller «Happy fucking everything» for å tydeliggjøre at du er tilbake på markedet til alles store glede.

Let there be cake!

Kake til alle! Men hvis du tror det er trøstespising, kunne du ikke tatt mer feil. Det er nemlig mulighetenes kake som serveres og den største slicen er din! Bak din egen eller kjøp på konditoriet – det spiller egentlig ikke så stor rolle. Det viktigste er at du topper kaken med passende dekorasjon, og vi anbefaler «Free at last» eller «Happily divorced», ettersom tydelighet er alt.

Gjensyn med kondomen

Kanskje det er en stund siden du var i kontakt med dette gummibelagte hjelpemiddelet – slik blir det gjerne etter flere år i samme ekteskap. Vi ønsker derfor å poengtere tydelig for deg som nylig er blitt singel at beskyttelse fortsatt er av største betydning. Man vet aldri hva som lurer der nede! Gjør deg selv en tjeneste og skaff deg en neve av våre morsomste kondomer. Keep calm and make love!

Sats alt på svart

I denne rouletten vinner du verken penger eller suksess, men med litt flaks blir du såpass beruset at du rett og slett ikke bryr deg. Sørg for at du synder ordentlig nå som du har kvittet deg med de kontrollerende klørne til eksen, og inviter vennene dine hjem på litt hederlig gambling med Minttu i potten!

Skje til salgs

Det er kanskje herlig å være nysingel med god selvtillit og godt fordypet i Tinder, men når natten kryper nærmere og sengen føles altfor stor og ensom, er det kanskje ikke like gøy. Alle som har levd lenge i tosomhet glemmer dessverre hvor guffent det kan være å sove alene, noe vi ønsker å bøte på ved hjelp av kjæresteputen! En trofast skje som med fordel kan hentes frem på ekstra ensomme netter!

Har du aldri?

Samle vennene dine i ring for en klassisk runde Never Have I Ever, der dine tidligere eskapader tar deg til seier! Et morsomt spill hvor du ikke bare avslører pinligheter, men også blir oppmerksom på at det ennå finnes syke ting å se frem til. La spillet fungere som en bucket list for ditt nye og innholdsrike liv!

Spre ordet!

I verkstedet vårt har vi dingsene du trenger for å skreddersy hva det måtte være etter egen smak og behag. En flott mulighet for å designe din egen T-skjorte til den kommende Divorce Party! Last opp din flotteste selfie, skriv noe à la «singel og søkende», så sender vi ditt personlige plagg rett hjem til deg – superraskt! Eller hvorfor ikke lage ditt eget ordensbånd med passende skryt om at du er kåret til årets singel? Det er nemlig slike utmerkelser som får eventuelle partnere til å falle pladask!