Hem
Slik lager du en storslått nyttårsfest på et lite budsjett

Slik lager du en storslått nyttårsfest på et lite budsjett

Mange av oss forbinder en flott nyttårsfest med glitter, glamour, pomp og prakt – og DET høres ikke billig ut! Men selvfølgelig kan man skape en storslått fest ved årsskiftet uten at det trenger å koste skjorta. Det er bare å tenke smart og ikke minst, økonomisk. Ta en titt på våre rimeligste dingser som garantert løfter stemningen uten å sette deg i personlig konkurs. Godt nyttår!

Glitrende Happy New Year-slips

Når det kommer til påkledning, er det mange som havner i økonomisk knipe på nyttårsaften. Det er ingen grunn til å kjøpe eksklusive paljettkjoler eller leie et rådyrt antrekk når alt du trenger er en ren T-skjorte og glitrende slips med et passende budskap for kun 59 spenn. Happy New Year!

Bordløper True Blue i papir

Jaha, og nå var det noen som med raske dansebevegelser veltet en halvfull flaske Beaumont des Crayères Grande Reservé Brut utover det dekkede bordet. Så flaks at du lot være å kjøpe den dyre Nobelfest-duken og heller valgte en midnattsblå bordløper i papir – brett den sammen etter festen og kast den uten store økonomiske tap!

Sølvfargede blåseormer

Hvis du havner på en nyttårsfest hvor det er rikelig med blåseormer, tenker du umiddelbart at det er blitt lagt ned mye penger på festen. Men det trenger ikke nødvendigvis være slik! Her tilbyr vi en 6-pakning sølvfargede fløyter for kun 45 kroner, som bretter seg morsomt ut når du blåser i dem. Morsomt, festlig OG prisgunstig!

Mustasjer Foto Props

Det kan være både dyrt og tidkrevende å underholde gjestene dine hvis du skal bestille trubadur, hoppeslott og fyrverkeri. Men slik trenger det ikke være, for det er mulig å underholde gjestene dine med svært enkle midler! Skaff deg en drøss med foto props og lag et fotohjørne – enkelt, morsomt og billigere enn raketter!

Skimrende stjernekonfetti

Siden konfetti er en mangelvare her på jorden, er det ikke rart at prisene skyter i været. Men denne konfettiposen er både rimelig og fylt med fargerike stjerner! Ta en neve og spre dem utover papirduken – festlighetene økte umiddelbart med 300 %!

Glitterdraperi

Hvem er det som går rundt og sprer ryktet om at ingenting er så dyrt som en storslått inngang? Vi har massevis av glitrende draperier til en billig penge, og det beste er at du selv kan velge fargen! Heng den i døråpningen til stua, ved inngangsdøren eller hvorfor ikke la den henge på balkongrekkverket? En liten, men morsom detalj som øker nyttårsfølelsen på festen!

Sølvfarget skimrende flaggirlander

Er det ikke hyggelig når det svaier dekorasjoner i taket som holder seg innenfor et rimelig budsjett? Med denne sølvfargede flaggirlanderen skaper du en uimotståelig stemning for dine nære og kjære mens dere venter tålmodig på at klokken skal slå tolv. Alt du trenger er teip og en stødig stol – når girlanderen er på plass kan festen begynne!

Nyttårsoppdekking og dekorasjon

Vi har naturligvis også en hel drøss med tallerkener, kopper, servietter, sugerør og annen pynt som vil gjøre nyttårsaften din både spektakulær og praktisk – alt for en billig penge. Her har vi for eksempel satt sammen en komplett liste over ting til oppdekking og dekorasjon fra samme kolleksjon, som både er prisgunstige og stilige.

Vi har et crazy stort nyttårssortiment, så vi er overbeviste om at du vil finne noe du liker. Sprett boblene, blås i fløyten og ikke glem å ha et skikkelig godt år!