vit check RASK levering postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden på festartikler vit krona
vit check RASK levering postnord logo
vit check RASK levering postnord logo
Hem
Slik fikser du nyttårsfesten – time for time

Slik fikser du nyttårsfesten – time for time

Måtte årets siste fest bli den beste! Pomp, prakt, glitter og glamour venter når du inviterer begeistrede gjester til årets nyttårskalas. Tiden er knapp, og for å gjøre det enklere for deg har vi satt sammen en sjekkliste med alt du må tenke på for å skape en uforglemmelig nyttårsaften!

Kl. 10:30 - BORDDEKKING!

Du våkner uthvilt etter en god natts søvn og sleper deg mot kjøkkenet for å sette sammen en fantastisk borddekking. Hummeren tilberedes i mikrobølgeovnen og champagnen er på avkjøling, så nå er det på tide å få en svart- og gullfarget nyttårsduk på bordet og matche med nyttårstallerkener og Happy New Year-servietter. Avslutt med å drysse litt konfetti over bordet for å få litt ekstra stjerneglans over middagen!

Kl. 10:30 - BORDDEKKING!

Kl. 12:45 - PYNTING!

Etter at bordet er dekket, gjelder det å bruke både tid og kjærlighet på pynt og dekorasjon. La gjestene komme inn gjennom en haug av ballonger og danse under dekorasjonsfjær og konfettiballonger. Med frynsegirlander og ballongbue med champagneflaske skaper du en verdig avslutning på året!

Kl. 12:45 - PYNTING!

Kl. 15:00 - KLE DEG!

Snart kommer gjestene som er så festsugne at listene knaker, så det er på høy tid å bytte til en fancy dress med fireworks! Eller drar du deg heller mot glitter som en tyvaktig skjære? Velg da en paljettkjole med en matchende fjærboa. Flapper og gull er bunnsolide alternativer for å sette tonen for kvelden – og de modige kler seg selvfølgelig i en LED-kjole!

Kl. 15:00 - KLE DEG!

Kl. 18 - VELKOMSTDRINK!

Med et cocktailsett i rustfritt stål skaper du gode forutsetninger for å slenge sammen både sterke og oppfriskende drinker. Gi gjestene en blinkende opplevelse med LED-glass og glødende isbøtter mens du sjonglerer med flaskene som en ekte barkonge!

Kl. 18 - VELKOMSTDRINK!

Kl. 22 - PHOTO TIME!

Ingen fest uten masse lekkert tilbehør! Samle alle i fotohjørnet og slipp dere løs med gullhatter, ville hodebøyler og blinkende sløyfer! Men ikke glem det viktigste: den klassiske nyttårshatten som glitrer og glimrer!

Kl. 22 - PHOTO TIME!

Kl. 00:00 - KLOKKEN SLÅR TOLV!

Plutselig er klokken 23:56 og dere spurter mot gangen for å kle dere og komme dere ut. I ekte nyttårsånd sender dere av gårde rislykter mot himmelen samtidig som konfettikanonene smeller! 3, 2, 1 – GODT NYTT ÅR!

Kl. 00:00 - KLOKKEN SLÅR TOLV!

Og du - ikke glem musikken!

Her har vi satt sammen en fantastisk spilleliste som garantert får dere i den rette nyttårsstemningen!