vit check RASK levering postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden på festartikler vit krona
vit check RASK levering postnord logo
vit check RASK levering postnord logo
Hem
Slik dekorerer du hagen til Halloween

Slik dekorerer du hagen til Halloween

Når godteritiggende djevelunger og utkledde karnevalsgjester slentrer over eiendommen gjelder det å tilby et rekordstort show i ekte halloweenånd. Med gravsteiner, dødningehoder og spindelvev forvandler du enkelt gården til nabolagets skumleste tomt! Her finner du tingen du trenger for å dekorere hagen til Halloween!

Kirkegården

Få ting er så skremmende som når høstmørket faller over kirkegården – spesielt dersom den er hjemsøkt av onde og skikkelig rastløse ånder. Skaff en hel drøss med gravsteiner og plasser dem på et passende sted for å skremme vettet av forbipasserende. Med den oppblåsbare likposen vår viser du hvem som er nestemann i køen ...

Skremmende entré

Velkommen til halloweenfest! For å komme til huset må du passere entreen som øyeblikkelig setter standarden for hvordan kvelden kommer til å bli – skummel! Med detaljer som ekle dekorasjoner og flimrende gatelys, er det nesten umulig å ikke bli livredd på vei til ytterdøren, og pass dere for den gigantiske klovnen!

Dekorer gresskaret

Gresskaret er uten tvil det mest ikoniske symbolet når det kommer til halloween, og det er gode muligheter for å gjøre det skikkelig ekkelt i år. Med sylskarpe hoggtennersylskarpe hoggtenner i gapet og viltvoksende skjelettarmer er det ingen tvil om at gresskaret ditt er nabolagets ondeste. Bruk skumstemplene for superrask dekorering!

Vindusdekorasjoner

Vi vet ikke helt hvem det er som gløtter ut gjennom vinduet, men noe sier oss at han ikke liker ubudne gjester. Med sin illsinte blikk er det vanskelig å ikke bli helt fra seg av skrekk, for ikke å snakke om den mystiske kvinnen som står på lur og spionerer – hva er det egentlig hun vil? Vi har mange spennende vindusdekorasjoner som kommer til å maksimere følelsen av et kråkeslott!

Skumle trær

Dersom du har en stor klynge med trær i hagen er det bare å gratulere – for er det ikke utrolig effektfullt å henge opp et helt sett med nifse spøkelser blant greinene? La ulykkelig ånder og skjelett dingle i vinden og spre en nifs atmosfære, eller sats på heksen som visstnok hadde det litt for travelt med å komme seg til blåkulla.

Illsinte dyr

Befolk hagen med en hel invasjon illsinte dyr som bare venter på å få slite forbipasserende i stykker! Hva sier du til en kjøter med blodrøde øyne som lyser i natten? Eller er slanger og rotter mer din greie? Alle midler er tillatt når det er tid for å skape kommunens festligste hage! Lykke til!