Hem
Påskehåndverk for hele familien

Påskehåndverk for hele familien

Maling, fjær og sprø egg – Påsken er virkelig kreativitetens høytid og en fin mulighet til å samle familien rundt håndverksbordet. Med saks, piperensere og lim er det ingen grenser for hvilke vakre kreasjoner dere kan lage sammen. Benytt muligheten til å fylle på med nødvendig materiale – nedenfor finner du must-haves til håndverket.

Pynt påskeris

Dere starter selvfølgelig med å skape et heidundrende påskeris. Med glitter på boks lager du nabolagets lekreste bukett som skimrer vakkert ute på trappa. Ikke glem at det kun er fantasien som setter grensene og at det er helt greit å gå bananas med piperensere, påskefjær og lysslynger.

Mal egg

Grip eggepenselen for nå skal det males! Man oppmuntrer jo vanligvis ikke til å leke med maten, men når påsken nærmer seg forsvinner alt som heter lov og order til fordel for kreativt kaos. Mal et vakkert naturlandskap på frokosteggene dine, eller gi dem personlighet med våre morsomme rulleøyne. Kanskje det er på høy tid å lage et smigrende selvportrett?

Håndverk med Bamse

Verdens sterkeste bjørn kommer til unnsetning for å redde påsken! Bli med ham på eggejakt blandt stokker og steiner i storskogen – med litt flaks finner du Bamse gavepose, som forhåpentligvis er fullproppet med godteri. Eller hvorfor ikke sende en dundersterk påskehilsen til mormor med Bamse påskekort? Pynt med Bamse stickers så blir hun ekstra glad!

Bak en kake

Hvem sa at baking ikke er håndverk? Ikke vi i hvert fall, og spiselige resultater skal ikke undervurderes! Kna din beste deig – vi har verktøyene du trenger for å gjøre kakene ekstra påskete. Velg mellom kylling, høne og hare, eller skaff deg hele gjengen for en ekstra festlig stemning!

Påskesminke

Ansiktssminke er alltid gøy, og det gjelder både for voksne og barn. Med vår vannbaserte sminke skaper du kinn så rosenrøde at det ikke er noen tvil om at hjembyen staves Bloksberg og transportmidlet er en kost. Kompletter med forkle og skjerf – en tidløs look for ekte hekser og gamle tanter. Foretrekker du heller en påskehare, kan du male noen karakteristiske værhår rundt nesen, og ikke glem tennene!

Den magiske påskehagen

Skap en blomstrende hage med frodig gress, store solsikker og nysnekret gjerde. Piff opp kreasjonen med små chenillekyllinger og gulrotspisende kaniner som lever sitt beste liv på det nye dyrkeslottet ditt. Et personlig diorama som involverer hele familien og kan hentes frem hver påske for å vise frem til venner og familie. Sånt liker vi!

Påskekort

Håndverk som både underholder den kreative og gleder på én og samme tid! I stedet for å kjøpe et gulbleket påskekort som er dekorert med en sliten kylling, kan du og familien heller vise dere frem på best mulig måte og poste et hjemmelaget kort til noen dere holder kjær med vår paskekort hobbysett. Ikke glem å pynte kortene med påskens kuleste kyllingklistremerker!

Sett i gang med håndverket! Hilsen Partyking.