vit check RASK levering postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden på festartikler vit krona
vit check RASK levering postnord logo
vit check RASK levering postnord logo
Hem
Morsomme sommeraktiviteter for under 200 kroner

Morsomme sommeraktiviteter for under 200 kroner

Vi synes det meste skal være gøy om sommeren – UTEN at det skal koste skjorta. Når solen er på sitt varmeste for både feriegjester og sommerferiebarn, er det på tide å utfordre hverandre i morsomme sommeraktiviteter – her er våre favoritter for under 200 kroner!

Vannballonger

Forvandle hagen til et plaskevått kampområde med badetøy som rustning og vannballonger å forsvare seg med. Ingenting slår følelsen av å kaste en ballong full av vann i nakken på et søsken, som deretter faller fremover i en kaskade av hagevann. Her får du 100 ballonger for bare 35 kroner!

Air Storm Sky Ripperz Sprettert

Nå nye høyder med Air Storm Sky Ripperz Sprettert. Sikt mot himmelen og fyr av - rekorden sies å ligge på 76 meter rett opp i luften! Uendelig mange timer med moro venter når raketten slynges opp mot himmelhvelvet!

Dart med Borrelåsskive

En snillere variant av dart uten skarpe og skumle piler! Her gjelder det i stedet å kaste midt i blinken med en liten borrelåskule, og den som klarer å samle flest poeng vinner. Moro for både store og små!

Hoop Head Basketspill

Er du villig til å ofre hodet ditt for en omgang basketball? Perfekt, da er Hoop Head noe for deg! Fest kurven på hodet og sørg for at motstanderne dine ikke treffer - det er både utfordrende og vanvittig moro!

Splash Clown Vannbombe

Inne i denne morsomme poteten bor en fullpakket vannballong som sprekker og gjør en uheldig stakkar våt når tiden er ute. Dann en ring og kast den mellom dere - og pass deg for spruten!

Vannfrisbee

Å kaste frisbee er gøy – men har du prøvd å kaste vannfrisbee! Denne unike utformingen gjør at det skvetter vann i alle retninger, noe som gjør hele aktiviteten barnslig morsom. Mot vannkanten vi går!

Hobbysett

Etter flere timer med intens vannballongkrig i den stekende solen, kan det være deilig å trekke seg unna en stund. Å sitte i skyggen og gjøre håndverk er en utmerket aktivitet for både store og små som liker å lage noe med hendene. Her har vi det grunnleggende til godt håndverk for bare 99 kroner!

Beer Pong

Det beste partyspillet – i hvert fall dersom du ikke kan få nok av øl! To lag, en ping pong ball og 18 kopper fylt med livets gode. Knus motstanderen i et klassisk parti beer pong som pågår langt ut i de små timer. Koppene har du her – drikkevarene får du skaffe selv!

Ball Catcher Jumbo Set

Morsomme ballspill går aldri av moten, og sommeren er jo uansett ballspillenes høytid, ikke sant? Grip tak i hver deres catcher og skyt ballen avgårde og se om motstanderen din klarer å fange den! Et livlig sommerspill som enkelt kan spilles hjemme i hagen eller med nabotanten på campingplassen!

Flygedrage

En klassisk flygedrage å temme i de milde sommerbrisene! For en sommerleke med en historie på nesten 1500 år kan vel knapt gå feil? Like morsom på stranden som i hagen - for store og små!

Dodgeball Vest med Baller

Forvandle vennene dine til levende mål med disse kule borrelåsvestene. Deretter starter en kamp om hvem som kan treffe med flest baller på vennene som løper rundt. Uslåelig morsomt en varm sommerdag!

Ha en god sommer, ønsker Partyking!