vit check RASK levering postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden på festartikler vit krona
vit check RASK levering postnord logo
vit check RASK levering postnord logo
Hem
Morsomme julegaver til kjæresten (henne)

Morsomme julegaver til kjæresten (henne)

Når kjøttbollene er spist opp og årets julevert takker for seg, er det ikke lenge igjen før det endelig er tid for dagens høydepunkt – åpning av julegaver! Et risikabelt øyeblikk der lite gjennomtenkte gaver lett kan resultere i sure miner og ondskapsfulle angrep. Derfor strekker vi nå ut en hjelpende hånd i form av en fullpakket med tips til morsomme julegaver til alle kjærester der ute. Her er tingene som garantert vil bli en suksess under treet i år:

Snug Rug Hoodie

En perfekt gave til den frosne kjæresten som stadig går og hutrer. Kledd i en stor Snug Rug kan hun ubekymret ta seg gjennom årets kaldeste måned i en behagelig temperatur – og det er sannelig det fineste du kan gi kjæresten din!

Sammenleggbart Touchscreen LED Sminkespeil

Framtidens sminkespeil er her! Med touchscreen og LED-lys sørger denne gaven for knivskarp presisjon under kosmetikkrelaterte aktiviteter. En redning i nøden under mørke vintermorgener!

Regnbuefargede Badebomber

Gjør julebadet ekstra festlig med 10 fargerike badebomber som forvandler vannet til en magisk regnbue som dufter deilig av tropisk frukt. En rendyrket spaopplevelse på baderommet som garantert skyller bort julestresset!

Bjørn Onesie

Forvandle kjæresten din til en kjempekoselig teddybjørn i denne himmelske onesien som passer perfekt under koselige hjemmekvelder. Kanskje skaffer du en til deg selv også? Delt glede er dobbel glede – og det gjelder også bjørner!

Gigantisk Champagneglass

En storslått julegave, som er perfekt å bruke på nyttårsaften! Med et kjempestort champagneglass, som rommer hele 750 ml, holder det med påfyll én gang – deretter klarer man seg helt fram til midnatt!

GadgetMonster Giant TWS Høyttaler

La oss presentere jordens største AirPod! Den får kanskje ikke plass i øret, men den kommer garantert til god nytte når du ønsker å fylle hele hjemmet med vakker musikk eller spennende podcaster. Supervanskelig å miste – og det er ikke vanlig!

Såpe Soapsecco

Årets mest luksuriøse såpe lukter bobler og minner om festlige minglinger og storslåtte fester. Trenger vi å si mer?

Gigantisk Alpakka Kosedyr

Forsikre deg om at kjæresten din får eventyrlig selskap, også de nettene du selv ikke er hjemme. For at sengen ikke skal føles altfor stor og tom er det alltid en god idé å gjøre plass til en gigantisk alpakka – det er jo tross alt jordens koseligste dyr!

Flamingo Badelampe

For å skape en tropisk følelse på baderommet, kan du nå endelig gi en skinnende flamingo til kjæresten din når hun bader. La den duppe i skummet og spre glede og en herlig farge rundt seg!

Champion Iskremmaskin

The gift that keeps on giving! Med denne livredderen av en maskin, trenger dere aldri mer haste av sted til kiosken for å kjøpe iskrem – samtidig som dere kan skryte til middagsgjester om at iskremen faktisk er hjemmelagd. Suppler med strøssel for en maksimal opplevelse!

Fortsatt på jakt etter den perfekte gaven?

Sjekk ut resten av sortimentet vårt - der tusenvis av morsomme saker venter på kjæresten din!