vit check RASK levering postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden på festartikler vit krona
vit check RASK levering postnord logo
vit check RASK levering postnord logo
Hem
Lurt å vite før campingferien

Lurt å vite før campingferien

Sommer, sol og isfylte campingdager! Late stunder i naturen er en ypperlig måte å nyte ferien sammen med venner, familie og likesinnede. Dessverre kan opplevelsen fort bli til et rent mareritt hvis du ikke er utstyrt og forberedt på campinglivets hensynsløse galskap. Så sørg for å følge våre solide tips for å overleve – her er alt du trenger å vite før campingferien!

Fiks et sted å bo!

Vi hater å si det, men det vil sannsynligvis regne mesteparten av ferien din. Men hva gjør vel det når du har investert i et knallblått telt med plass til fire? Når himmelen åpner seg og regnet pøser ned, er det ingen dum idé å krype inn i teltet og utfordre familien til en runde med Vri-åtter i gløden av den gamle lommelykten din.

Verdens minste grill!

La de frosne kjøttbollene og spagettien bli igjen hjemme – i ferien skal det grilles! Hvis du ikke orker å slepe med deg en større gassgrill fra Weber, kan vi kanskje lokke med verdens minste (og derfor mest fleksible) grill? Med samme høyde som en iskald kortboks rommer denne skjønnheten en middels stor pølse – perfekt for den enslige camperen! Men sørg for at du er forsiktig og aldri tenner grillen dersom det er bålforbud.

Til sjøs!

Et ønske som stadig vekkes i ferien, er ønsket om å krysse fjorden – og hvordan gjør man det på best mulig måte? Med en oppblåsbar kajakk selvfølgelig! Med sin fleksible størrelse og sporty design blir denne din nye venn i sommer – og sammen glir dere ut på sjøen på jakt etter uoppdagede holmer og skjær. Ett eller to seter?

Det bærbare kjølesystemet!

Sommer betyr dårlig holdbarhet på mat, og hvis du ikke er forsiktig, visner potetsalaten raskt i den nådeløse varmen. Men det løser du enkelt med et bærbart minikjøleskap, eller hva? Kjøleskapet kan kobles til i både vegguttaket og sigarettenneren i bilen, slik at du enkelt kan ta det med deg på bilturen!

Rengjøring!

Bare fordi det er ferie, betyr ikke det at du kan slutte å vaske deg. God hygiene er av største betydning når du er på camping, og hvis køen til den offentlige dusjen er lang, kan du alltids organisere et privat spa i teltet ditt. Blås opp denne baljen og skrubb i vei!

Spill og skøyerstreker!

Hvor mange minutter kan du bruke på camping før kroppen sprekker av rastløshet? Maks 4, viser det seg. Derfor oppfordrer vi deg til å pakke bilen full av morsomme uteleker for både voksne og barn. Hva sier du til et overdimensjonert parti med Yatzy like bak teltet?

Fashion!

På campingplassen er det et strengt forbud mot alle klær som anses som stilige, og siden det vil regne mesteparten av ferien, har vi kombinert nytte med fornøyelse i form av en paraplyhatt. Fargerik som en regnbue, blir dette et uunnværlig plagg for deg som ikke vil ødelegge feriegleden!

Sitteplasser til alle!

Har du noen gang satt deg på en kongle? Det er en forferdelig opplevelse som bør unngås for enhver pris. Derfor drar du ingen steder uten denne oppblåsbare og magisk komfortable sofaen i svart. Dermed sørger du for campingens mest luksuriøse innredning!