Hem
Julegavetips til alle (ja, vi mener ALLE)

Julegavetips til alle (ja, vi mener ALLE)

PANIKK! Julaften nærmer seg like raskt som et koffeinstint reinsdyr på himmelen, og du har ingen anelse om hva du skal legge under treet. Slekta er like stor som to fotballbaner. og du er fast bestemt på å gjøre alle fornøyde. Men ta det med ro, pust dypt inn og la deg inspirere av våre ekstraordinære julegavetips som garantert vil få samtlige til å danse av glede. Dette pakker vi inn i julepapir i år!

Julegaver til mor

Familiens mor og støttespiller skal få noe ekstra fint i år, eller hva? Skjem bort mor i et oppblåst badekar hvor hun kan plaske rundt til julefreden innfinner seg. Samtidig som hun kanskje nipper til favorittdruen fra et gigantisk vinglass og tar seg en svingom i sin nye Snug Rug? Det er på tide å skjemme bort mor – og det med over alle støvleskaft!

Julegaver til far

Og pappa da ... Den gamle gubben skal vel ha en julegave, han også. La han skinne i desembersnøen, sittende på huk foran verdens minste grill samtidig som han forsyner hele slekta med nygrillede pølser. På føttene har han ølsokker og i hånda en manual som blir litt lettere for hver slurk. Dersom far liker spill og aktiviteter, foreslår vi en profesjonell pokerduk og en gullglitrende golfball. Vi bøyer oss for far!

Julegaver til ditt kranglevorne søsken

Dere kommer kanskje ikke alltid overens, du og søsteren eller broren din? Derfor er det spesielt viktig å vise stor takknemlighet under gaveutdelingen. Powerbank med fluff, mikrobølgeovnsvarme tøfler eller LED-lampe til mobilen som forvandler hvem som helst til influenser er alle kjempefine ting som garantert vil begrave stridsøksen!

Julegaver til kollegaen du faktisk liker

Den der kollegaen som gjør tilværelsen bedre fortjener en julegave som gjør arbeidsdagen litt morsommere. Hva sier du til verdenshistoriens største Enter-knapp som tåler å bli BANKET på, eller en USB-innretning som holder kaffen rykende het dagen lang? Vi har mange morsomme kontorrekvisita som gjør det ekstra gøy å sitte ved skrivebordet. Sa noen minigolf?

Julegaver til smårollingene

Du vet de der personene som venter så ivrig på julenissen at hele dagen resulterer i et eneste langt ramaskrik? Vi snakker selvfølgelig om alle snille barn som har ønsket seg en slush-kopp, slime og aktivitetsboks deluxe! Fyll juletreteppet med koselig snømannkostyme, badebomber og annet gøy – som for eksempel en projektor som forvandler soverommet til et univers!

Julegaver til din bedre halvdel

Love is in the air – på selve julaften. Gi din elskede partner en gave så romantisk at Amors piler suser mellom gløgg og grankuler. En vott for to hvor kjærlighetssyke hender kan varme hverandre i vinterkulda, eller søte bamsetøfler som oppfordrer bæreren til å gå opp i tåspiss. Overrask med en heidundrende sjokoladefontene og smelt ned hele konfektesken til flytende sjokolade. Deretter kan dere dyppe marshmallows og se hverandre dypt i øynene helt til påske!

Julegaver til den beste festvennen

Du vet vennen som aldri tar kvelden, som beveger seg mellom festene med galla i blikket, den personen skal få noe skikkelig festlig. Som et rekordstort øltårn og shotdispenser slik at vedkommende kan invitere til storslåtte vorspiel hele neste år. Blinkende glass, penistøfler og bartilbehør – du vet akkurat hva den sjuuke kompisen din trenger!

Julegaver til de eldre i slekta

Det kan være en morfar, farmor eller gammel tante. Noen som har vært med en stund og trenger en stokk med lommelerke, oppblåsbar rullator eller et forstørrelsesglass for å løse alle de vanskelige kryssordene. Velg noe passende fra vårt enorme utvalg av pensjonistvennlige ting og nyt en fantastisk jul sammen!

God jul fra Partyking!