vit check RASK levering postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden på festartikler vit krona
vit check RASK levering postnord logo
vit check RASK levering postnord logo
Hem
Temaer Høytider Halloween Halloweenoppdekking

Halloweenoppdekning

På årets skumleste dato må du selvfølgelig skape en skikkelig skremmende halloweenoppdekking. Svart og oransje med et innslag av blodrøde nyanser skaper en skikkelig kul stemning. Å pynte, dekorere og forberede festen er jo halve gleden. Tro oss når vi sier at Partyking virkelig har alt, og da mener vi ALT du trenger for å lage en skikkelig kul halloweenoppdekking.

Oppdekning til Halloween – tips og inspirasjon


Når gjestene kommer, blir det alltid satt pris på å møte dem med en velkomstdrink. Kanskje noe varmende som passer en kjølig høstkveld? Kommer det mange gjester kan du gjøre det enkelt for deg selv, og unngå oppvasken, ved å bruke papirkopper. Den samme holdningen gjelder når du serverer snacks, kaffe eller måltider – bygg Halloween-borddekningen rundt engangsprodukter som du bare bretter sammen etterpå og legger i resirkuleringsdunken. Ta en titt på sortimentet vårt, og finn inspirasjon blant hundrevis av forskjellige engangstallerkener og bestikk for å få inspirasjon til hvordan du kan pynte akkurat DIN fest.

Tema Halloween: velg din egen skumle stil!


For en ekte Halloween-oppdekning trenger bordet en ny duk som passer til anledningen, uansett om du har en tradisjonell middag eller en stående buffé med mingling og lette tapas og snacks. Velger du minglevarianten, legger du tallerkenene i en stabel og glassene i en klynge for en effektiv Halloween-borddekning. Selv vampyrer og spøkelser kan trenge å tørke munnen, så ikke glem serviettene. På en kveld som dette passer selvsagt dine vanlige blomstervarianter ikke særlig godt inn i temaet, men noen som er mer egnet for dagen kan steppe inn og redde klissete munner!

Historien om Halloween: Fra USA til Skandinavia


Halloween oppsto egentlig i Skottland og Irland, men tok seg til Norden via USA. I det store landet i vest er det populært for både barn og voksne å kle seg ut i ulike skumle kostymer. Akkurat som i Skandinavia er det imidlertid barna som går rundt og ber om knask eller knep. Med andre ord, skal du spise godbiter som voksen, må du fikse det selv – og vi kan hjelpe. Hvis det er noe vi kan gjøre, er det å rigge fester og fancy borddekking, eller i alle fall tilby et stort utvalg av produkter til Halloween-partyet ditt!

Halloween-oppdekning for barn!


Barna skal selvfølgelig også feire halloween, og du finner også litt snillere pynt til din halloweenfest for barn på denne siden. Fyll på med godteri og popcorn som du enten serverer fra større boller, eller du lager passende skumle godteposer for alle de små spøkelsene. Selvfølgelig drikker de rød saft. Har du forresten sett alle de kreative variantene av sugerør?

Lyseffekter og siste touch


Snacksen serveres av boller og kopper som passer til en Halloween-oppdekning. Borddekorasjoner og konfetti setter den siste prikken over i-en. Å la spindelvev henge ned fra taket og over stolryggene skaper en skremmende atmosfære i hele rommet. Vi antar at du og vennene dine vil leve i dunkelhet denne kvelden for den rette stemningen. Det er imidlertid en fordel å se maten, så lys opp Halloween-borddekningen med noen skumle lys som du setter både på bordet og i hjørnene.

Det er viktig å avslutte på topp


En skikkelig fest må avsluttes med kake eller andre bakverk. La alle være med å pimpe opp en skikkelig skummel Halloween-kake ved hjelp av vimpler, kakelys og figurer. Hugg innpå, og nyt den skumle atmosfæren! Vi på Partyking ønsker deg en nifs og minneverdig halloweenfest med vår fantastiske Halloween-borddekning!
Les mer

Inspirasjon