vit check RASK levering postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden på festartikler vit krona
vit check RASK levering postnord logo
vit check RASK levering postnord logo
Hem
Slik lager du singelfest på Valentinsdagen

Slik lager du singelfest på Valentinsdagen

Hvis den store kjærligheten ennå ikke har slått rot, tenker du kanskje at Valentinsdagen ikke er noe for deg, men, åh, så feil du tar. Du kan neppe ta mer feil, for selv om det fins turtelduer som kliner i tosomhet, er det like mange elskovsklare single som nekter å gi opp denne kjærlighetens dag. Spre ordet, det er singelfest hjemme hos deg, og alle ensomme sjeler er velkommen! Her er noen solide tips om hvordan du kan fikse et uforglemmelig sjøslag for single.

Lad opp med ballonger og dekorasjoner!

Start med å dekorere rommet som en fargerik frisone for både langvarige og nye single. Ballonger som skriker Happy F-cking Everything fungerer bra som interiørdetalj, og er det en kveld for bare deg og jentene, er våre eksotiske Girls Night Out ballonger perfekte. Ikke vær gjerrig med pynten!

Finjuster sjekkereplikkene deres!

Mens du nipper til sprudlende bobler kan du selvsagt benytte anledningen til å øve på noen velvalgte sjekkereplikker. Med kortene 100 Pick Up Lines, vil du snart bli en mester i å fange den rette, og fordi replikkene er på engelsk, fungerer de også i utlandet!

Ball bort sorgen!

Mens trøttingene i parforholdet sitter og feirer kjærligheten med en sliten bukett roser, har du det mye morsommere på singelfesten med din fantastiske beer pong-turnering. Vi har en hel haug med profesjonelle bord til formålet, og foretrekker du prosecco fremfor øl, har vi også slike bord. Go check it out!

Lad opp med spill!

Kompisene vil hoppe av glede når du finner fram alle de festlige spillene du har skaffet deg til din store singelfeiring! Utfordre alle til et lyssky parti I Never Have XXX som avslører dine dypeste hemmeligheter. Eller hva med en runde Dare Duel, hvor du og dine likesinnede gir hverandre vågale utfordringer? For deg som liker fysisk aktivitet kan vi anbefale Boob Battle – og du kan sikkert gjette hva det går ut på.

Sov godt!

Og når vennene har dratt tilbake til sine halvmøblerte ungkarshybler og feststøvet har lagt seg, er gråten ikke langt unna. Å sove ved siden av gutte- og kjæresteputer er en velprøvd metode som gleder de mest ensomme sjeler. Hvis du streber etter enda mer, kan det kanskje være på sin plass med en puppepute eller en gigantisk penispute?