vit check RASK levering postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden på festartikler vit krona
vit check RASK levering postnord logo
vit check RASK levering postnord logo
Hem
7 forslag til bryllupstemaer

7 forslag til bryllupstemaer

Det er bryllupsfeber over hele landet, og ifølge våre prognoser er det skikkelig populært med helt unike bryllupstemaer akkurat nå. Det nye er å ramme inn giftemålet med en rød tråd som gjenspeiler brudeparets personligheter, og vi har selvfølgelig massevis av saker som vil gjøre akkurat ditt bryllup magisk og spesielt. Så, før ringene settes på, sett deg ned og still deg spørsmålet: Hvilket tema skal det være på bryllupet?

Bohemsk

For deg som lever en jordnær livsstil på landet blant drivhus og høns, har vi et bredt utvalg av naturskjønne saker for deg som ønsker et bohemsk bryllup. Dekk opp til middag i den gamle festlåven og pynt lokalet med girlandere, blomsterbuketter i krukker og en gjestebok i form av en gigantisk fotoramme. Husk å plassere en stilig boks på et sted der gjestene kan legge igjen små romantiske lapper for brudeparet å lese, og i de små timene blir det måneskinnsdans!

Bohemsk

Tropisk

Transporter hele bryllupet til Hawaiis solfylte strender ved å kle den store dagen i tropisk antrekk! Med knæsjrosa flamingoer i hagen og eksotiske lykter i trærne setter du farge på bryllupet og hever temperaturen med 25 grader – minst! Inviter gjestene til forfriskende drinker med flamingoer drinkpinner og kle dere avslappet, men stilig, i valgfritt feriekostyme fra Opposuit. Årets heteste bryllup? Selvfølgelig!

Tropisk

Flower Power

Med skulderlangt hår, pilotbriller og blomster i overflod kan man ane spor av 60-tallet – en tid som passende nok var preget av både fred og kjærlighet! Blant batikk-mønstrede rislamper og bannere bytter dere ringer iført tidsriktige jakker og overdrevne øredobber i en svært groovy innramming. Peace and love får bli dagens budskap når brudepar-turtelduene flakser av gårde!

Flower Power

Disney

Hvis du har vokst opp med Disneys skattkammer av filmer, har du sannsynligvis drømt om et ekte eventyrbryllup! Så bra att vi har hundrevis av Disney-saker på lager for å gjøre din store dag enda mer fantastisk! Start med å fylle den hjerteformede Frost-ballongen med helium, deretter lar du prinsesse-girlanderen løpe over gjestene som alle har fått utdelt hver sin pappmaske av Mikke Mus (som også får være kakefigur når det er tid for kaffepause). Snakk om fortryllende kveld!

Disney

Black and white

Gi deg selv og gjestene dine en uforglemmelig opplevelse i svart-hvitt! Med bryllupsballonger i hvitt og honeycombs i svart skaper du kule mønstre som virkelig skiller seg ut. Svart cake topper på en hvit bløtkake? Svart kakestativ med hvit marengs? Bare fantasien setter grenser – ikke glem å sette opp en postkasse for gjestenes gratulasjoner!

Black and white

Hage

Blir det sommerbryllup? Kom dere ut i frisk luft! Med store ballongbuer og dekorasjonsstativer kan dere ta plass i hagen for en spektakulær feiring under åpen himmel! Dekorer trær og busker med bannere og en hjerteskimrende backdrop for en maksimal følelse av romantikk. Så kan man spille kubb også – og bare det gjør det verdt å gifte seg!

Hage

Gyllent luksusbryllup

Spare no expense – det er virkelig vielse i luften! Hvis du alltid har fantasert om å gifte deg omgitt av gull så langt øyet kan se, er det selvfølgelig et luksuriøst gullbryllup du skal ha. Med gyldne ballonger i taket og matchende champagneglass skåler dere for mange lykkelige år sammen, samtidig som gjestene skyter på dere med bobler og konfetti – la gullbladene regne ned!

Gyllent luksusbryllup