vit check RASK levering postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden på festartikler vit krona
vit check RASK levering postnord logo
vit check RASK levering postnord logo
Hem
30 julegaver til den som har alt

30 julegaver til den som har alt

Vi kjenner alle noen som det er ekstra vanskelig å kjøpe julegaver til. Personen det gjelder er hva vi på folkemunne pleier å kalle «en som allerede har alt», og hva kjøper man egentlig til en sånn person? Vi har funnet fram en liste med våre mest merkelige, sprø og annerledes ting som garantert vil bli en suksess under juletreet. Her er 30 julegaver til den som har alt!

Oppblåsbart Badekar

Det fineste du kan gi noen: muligheten til god hygiene. I dette oppblåsbare badekaret kan det plaskes, synges og skrubbes for fulle mugger. Plurr!

Hodetelefonholder Rock On

Til alle rockere der ute! Ikke la hodetelefonene ligge og slenge på gulvet – plasser heller verdisakene på denne mektige rockehånden. Rock on!

Hvite LED Sko

Glem kjedelig fottøy som verken lyser eller blinker. Disse flotte skoene vil garantert lyse opp desembermørket i en rekke forskjellige farger, og forvandle deg til en vandrende nattklubb. Slick!

Champion Popkornmaskin Retro

Til en venn med storslåtte kinodrømmer. Filmopplevelsen starter på kjøkkenet, der sprø popkorn lager seg selv i denne råheftige popkornmaskinen som popper, freser og sprer en magisk duft i hele huset – da kan filmkvelden begynne!

Duftlys Øl

Glem lavendel, red raspberry og sedertre. Den nyeste trenden i duftlysverdenen lukter øl og ingenting annet – for hvem kvikner ikke til ved lukten av skummende øl? Perfekt i både hjemmebarer og fortelt!

Gigantisk Alpakka Kosedyr

Vårt mest klemmevennlige kosedyr har form som en alpakka, og er perfekt som soveselskap når sengen føles altfor stor og tom. En nattlig redning i nøden for både store og små!

Teskjeer med Dollartegn

Til en venn som elsker luksus, glamour og varme drikker. Tenk å kunne røre rundt i tekoppen med en gullbelagt skje som har dollartegn øverst. For en mer fornem og elegant kaffepause!

Snug Rug Hoodie

Vi kjenner alle en eller annen som sitter og hutrer i mørket, og den personen kan trenge å bytte ut det gamle nuppete pleddet med en luksuriøs snug rug. En både koselig og nødvendig julegave til kalde vintre!

MM Roll Up Keyboard

For musikeren som alltid er på farten. Det kan være litt av et strev å slepe rundt på det gamle Steinway-flygelet ditt så snart det skal spilles musikk mens du er på farten – dette keyboardet ruller du enkelt sammen og tar under armen. Praktisk, eller hva!

Speakeasy Cocktailsett Gull

Har du en venn eller slektning som lager helt syke drinker? Overrask personen med et cocktailsett i gull fra Speakeasy som garantert vil få hedersplassen i barskapet. Shiny!

GadgetMonster Air Hockey Spill

Alle, og da mener vi ALLE, vil hoppe av glede dersom det ligger et hockeyspill under juletreet. Feiringen julaften vil raskt ende til fordel for et voldsomt parti Air Hockey, der tenner flyr og ørefiker utdeles. Gøy for hele familien!

Baby Yoda Mobilholder Cable Guy

Gjengens Star Wars-nerd vil selvfølgelig at Baby Yoda holder kontroll på telefonien når mobilen ikke er i bruk. En morsom og passe nerdete sak som garantert vil bli verdsatt av alle stjernekrigerne der ute!

Karaoke Disco Høyttaler Bluetooth

Det er på høy tid at du overrasker favorittsangfuglen din med en bærbar høyttaler som har integrert diskolys og to mikrofoner. Kanskje blir det tid til en duett før julegrøten?

Paraply Whiskyflaske

En gentlemans valg når det kommer til paraply er selvfølgelig en variant som skjuler seg i en vellagret whiskyflaske. Perfekt til lange søndagsturer i ruskevær!

Flamingo Badelampe

Kjenner du noen som er lei av å alltid bade alene? Denne kulørte skøyeren er utmerket selskap når du skal bade. Den lyser vakkert i rosa mens den dupper blant skum og andre badeender!

Champion Sukkerspinnmaskin

Det er ikke hver dag man er på tivoli, men nå kan du endelig gi bort en gave som minner om Hugos Tivoli! Hvor luksuriøst er det ikke å ha sin egen sukkerspinnmaskin på kjøkkenet? Spunnet sukker – hver dag!

Champagnepistol

Til snobben som liker å gjøre et stort nummer av bobledrikkingen sin. Fest flasken i denne champagnepistolen, deretter er det bare å skyte den skummende strålen rett i gapet!

Emoji Golfballer

Golf blir morsommere med personlige baller! I dette skøyeraktige settet får du 12 emoji-inspirerte golfballer å ta med deg ut på banen. En perfekt gave til en som spiser, sover og puster golf!

LED Galaxy Light

Gi noen opplevelsen av en stjerneklar natt med denne superlekre LED-lampen som etterligner stjernehimmelen på en elegant måte. Vi garanterer heftige soveromsopplevelser!

3D Puslespill Harry Potter Hogwarts Astronomy Tower

Til puslespillentusiasten som føler at vanlige puslespill ikke lenger er utfordrende nok. I denne 3D-varianten kan dere se Hogwarts skole for heksekunster og trolldom vokse fram – bit for bit! Vi garanterer en magisk og minneverdig stund!

Sammenleggbart Touchscreen LED Sminkespeil

Et perfekt verktøy til den som kan bruke timer foran speilet med sminkebørsten i hånden. Dette smarte speilet med touchscreen og LED gir et plettfritt lys når nesen skal pudres!

The Jerrycan Bar

Et overlevelsessett i form av en bensinkanne for livsnytere. Fyll kannen med whisky, sigarer og cola før det bærer av sted på fisketur i villmarken. En unik gave som utvilsomt vil bli populær!

Maki Master Sushimaskin

Å lage sin egen sushi er gøy, men litt vanskelig uten riktige redskaper. Med Maki Masters sushimaskin følger det med både instruksjoner og verktøy til rulling. California rolls på et øyeblikk!

Gigantisk Bamse

Den største pakken under treet inneholder selvfølgelig jordklodens største kosebamse! Denne bamsen fortjener din mest kosete venn som ikke kan få nok av teddybjørner!

Floating Golf

På tide å øve på det perfekte slaget over vannhindere uten å måtte skjemme seg ut på golfbanen. Med Floating Golf kan du gi bort muligheten til å trene i fred og ro ved nærmeste vannkant uten å bli gjort narr av – og det er ingen dårlig gave!

GadgetMonster Lazy Neck Mobilholder

Kjenner du noen som sitter med nesen fastklistret til mobilen, og kan trenge en pause så skuldrene ikke faller av? Da er GadgetMasters mobilholder Lazy Neck en perfekt gave som både er smart og komfortabel!

Selvrørende Kopp

Hvem orker å røre med skje i 2022? Vi lever i elektrifiserte tider, og det merkes tydelig på denne selvrørende koppen som blander O’boy på et øyeblikk. En perfekt sak til frokostelskeren!

Snow Tube Osteburger

Bestevennen din har kanskje allerede alt, men garantert ikke muligheten til å kaste seg utfor akebakken på en stor osteburger! Et must for den som liker fart, fres og dobbel QP!

Stokk med Lommelerke og Ringeklokke

Til gruppens eldstemann som dessverre har passert 30 og ikke lenger kan ta seg frem for egen maskin, har vi her en stokk som er skånsom mot både knær og strupe – stokken kommer nemlig med integrert lommelerke! Nevnte vi at stokken også er utstyrt med ringeklokke? Perfekt for å plinge på ungdommer som går i veien!

Cool-Well Kjølebrønn

Hvor ofte får man sin egen brønn i gave? Ikke spesielt ofte, så Cool-Wells en nedgravbar kjølebrønn vil garantert bli en suksess for den som ønsker å avkjøle drikkene sine uten elektrisitet i sommer – men den fungerer selvfølgelig like bra i nærmeste snøhaug!

Fortsatt ikke overbevist?

Sjekk ut resten av sortimentet – Over 25 000 potensielle julegaver venter på deg!