vit check RASK levering postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden på festartikler vit krona
vit check RASK levering postnord logo
vit check RASK levering postnord logo
Hem
10 tips på temaer til barnebursdagen

10 tips på temaer til barnebursdagen

Med dunder, brak, pomp og prakt skal minsten endelig få stå i sentrum igjen og feire at enda et år har passert. Blant venner, slektninger og familie serveres det kake, ballonger og morsomme leker – så hvorfor ikke benytte anledningen til å gjøre dagen ekstra minneverdig ved å kle hele tilstelningen i et spennende tema? Vi har massevis av morsomheter å velge mellom – og for at du ikke skal gå deg vill, kommer her våre 10 beste tips på festlige temaer til barnebursdagen!

Diskofest!

Under discokulens roterende bevegelser er det vanskelig å ikke ha the best day ever. Med bursdagsbarnets favorittspilleliste på høyeste volum er det bare å slå seg løs blant ballongbuer og sølvstjerner – og selvfølgelig har alle gjestene en fargerik partyhatt på hodet! Sørg for å dekke bordet med holografiske papptallerkener og match med skimrende pappkopper fylt med saft! Disco is back – og det med glans!

Godterifest!

Er det muligens noen på festen som liker godteri? Det var det vi visste! Endelig er tiden inne for å arrangere en vaskeekte godterifest hvor alt godt man kan tenke seg er lagt frem. Popkorn, iskrem, cake pops! More is more når du gjør hjemmet om til en herlig godteributikk med honeycombs i taket og søte folieballonger over matbordet. Dette er en fest hvor drømmer går i oppfyllelse – vær trygg på det!

Dinosaurfest!

Det absolutt kuleste temaet på listen tar oss noen millioner år tilbake i tid, da det var dinosaurene som streifet rundt på jorden. Med partyhattene på snei og massevis av fresende ballonger, visste disse forhistoriske skapningene hvordan man festet med stil, og nå er det din tur til å følge i fotsporene deres! Med lekre pappkopper, sugerør og frodige duker blir festen garantert en brølende suksess der gjestene får fritt spillerom til å brøle og vræle!

Gamingfest!

Ready, all players! Hvis det er gaming, og bare gaming, som gjelder når dagens hovedperson skal velge aktivitet, bør vi selvsagt kle festen med spillrelaterte ting. Ellers er det jo en risiko for at bursdagsbarnet blir sittende foran Minecraft og glemmer sin egen bursdag. Dekorer hjemmet med irrgrønne tall, pikselerte duker og snacksholdere formet som en håndkontroll. La vimpelgirlanderen svaie over alle gamers som spiser kake på tallerkener med samme tema. En fest det er verdt å sette gamingen på pause for!

Bondegårdsfest!

Barn har gjort det klart for oss at de langt ifra hater alle dyrene på bondegården, så hvorfor ikke gjøre hjemmet om til en spennende låve? Med en rødrutete duk og girlandere med kumønster skaper du enkelt illusjonen av livet på landet. Kompletter med noen oppblåsbare griser og kron deretter bursdagsbarnet med en fantastisk kuhatt for å gjøre feiringen komplett. Så kan kaklingen begynne!

Regnbuefest!

Nøkkelen til en vellykket regnbuefest er, kanskje ikke så overraskende, farger. En eksplosjon av ville farger som omgir hele festen og gjør den magisk, sammen med haugevis av regnbueballonger, glaserte smultringer og regnbuetallerkener. En fryd for øyet der gjestene får servert fargerike muffins under regnbuens vakre glansen – og gjestene oppfordres selvsagt til å møte opp i sine mest fargerike kåper!

Jungelfest!

Hva gjemmer seg lengst inne i jungelens dyp? En superkul bursdagsfeiring, selvfølgelig! Blant oppblåsbare palmer, sjiraffer og tropiske girlandere har alle dyrene i regnskogen dekket bordet til fest med sin beste jungelduk! Inviter bursdagsbarnets villeste venner til en jungelfest dere sent vil glemme!

Racingfest!

På denne festen er det bare to ting som gjelder – tute og kjøre! Hvis bursdagsbarnet liker fart og spenning, bør selvfølgelig festen gires om til å bli et ekte racingkalas. Med vimpler i taket og racingballonger svevende i luften, blir det et fantastisk arrangement som bare bremser når man fyller drivstoff (som på denne festen er popkorn). Deretter er det bare å gasse på videre!

Havfruefest!

Mange barn har en drøm om å få være havfrue for en dag – og på bursdagsselskap går drømmer i oppfyllelse! Gjør festlokalet om til et undervannsparadis der gjestene kan svømme blant sjøhester og pastellfargede ballongbuer. Alle skal selvfølgelig ha halefinner på hodet, og ut av kaken titter det søte hvaler og skimrende skjell. Et magisk festtema vil garantert skape magiske minner!

Monsterfest!

Inviter alle bursdagsbarnets monsterkompiser til en supermorsom fest uten regler! Alle de små rampeungene kan kose seg blant monsterballonger, svaiende bokstavgirlandere og selvlysende kopper i takt med skummel musikk og nifse leker! En dag hvor den indre skøyeren får komme til liv og skape årets morsomste bursdagsfest!

Er det fler temaer til barnebursdagen?

JA! Skulle barna likevel ha lyst på et annet tema, har vi selvfølgelig MASSE forskjellige morsomme temaer til barnefesten. Check it out!