Hem
10 nyttårsforsett du kan holde!

10 nyttårsforsett du kan holde!

Nytt år – nye muligheter! Begynne å trene, bli flinkere til å komme tidsnok, ta initiativ til søppelsortering og slutte å bite negler. Gamle, kjedelige forsetter som vi vet at ingen vil holde. Vi vil heller at du velger gleden og lover deg selv litt festligere ting enn treningskort og nikotinplaster. Her gir vi eksempler på 10 nyttårsforsetter du kan holde – på en enkel måte!

Spis mer sjokolade

Hvis du tenker at neste år skal mangle både sukker og kakao, blir vi oppriktig forferdet – sjokolade er jo det beste som finnes! Som du vet, liker vi godterier, og helst skal det være i store kvantum. Bare se på vår supergigantiske Plopp og se oss inn i øynene når du sier at du ikke vil ha – VI VET AT DU LYVER!

Ri til jobben

Kan vi enes om at jobbpendlingen blir litt annerledes til neste år? Tiden for busser og T-baner er forbi, og vi ønsker i stedet nye og kreative reisemåter velkommen. Vi spår at flamingokjøring blir det nye, og hvis du ikke er enig, tar du feil.

Ta lengre bad

Vi legger den hektiske og tidseffektive dusjingen i 2023 bak oss, og ser i stedet fremover mot lange varme bad. Å stå oppreist og vaske seg er både slitsomt for kroppen og ganske så utmattende. Det er nettopp derfor vi foretrekker å ta en dukkert blant skum og blafrende duftlys. «Men hva hvis jeg ikke har badekar?», roper du kanskje uten å forstå at løsningen stirrer deg rett i ansiktet. Med våre oppblåsbare badekar får ALLE tilgang til hjemmespa, så dusjen kan du like gjerne demontere først som sist.

Arrangere flere diskoer

Ifølge berømte astrologer står det i stjernene at 2024 blir festens år. Med musikken på høyeste volum fistpumper vi inn det nye året i en innrøkt leilighet på 23 kvadratmeter i utkanten av byen. Ta en titt på det solide utvalget vårt av hysterisk belysning – kanskje er det akkurat denne diskolaseren du trenger for et mer festlig år?

Flørt mer!

Hvis du er singel, kan du nå legge den livsstilen bak deg, og heller rette blikket mot et kjærlighetsfullt 2024. Hvorfor? Fordi vi har ladet opp med 100 flørtekort med geniale sjekkereplikker. Les nøye og grundig før du begir deg ut for å finne en passende livspartner! Sjekkereplikkene er på engelsk, så frasene fungerer også i utlandet – Ain't that great!

Kle deg penere

Trodde du at 2042 skulle tilbringes i en teit ullue eller sliten caps? Neida, til neste år skal vi virkelig blomstre og leve ut drømmen om vår egen penishatt! Med 5 staselige peniser på hodet sprader du nedover gaten til stor glede og jubel fra dine medmennesker. Slipp jubelen løs – penishatter til alle!

Lag flere drinker

Vi kan nesten ikke dy oss når vi tenker på alle festdrinkene som venter på oss i det nye året! Men med gode drinker kommer stort ansvar – spesielt hvis det er du som er kveldens bartender! Det er rett og slett trist å se noen stå og måle opp innholdet med et gammelt og gulnet målebeger som har sett sine bedre dager. Derfor synes vi det er på høy tid å investere i et stilig cocktailsett inspirert av de fine drinkenes metropol: Manhattan!

Lag en kino

Å streame filmer og serier på et slitent gammelt nettbrett føles verken morsomt eller oppløftende. På toppen av det hele er skjermen så bitteliten at man knapt forstår hva som skjer! Ditt nye liv som kinoeier – DER snakker vi om en tittel som er en filmnerd verdig! Med projektor, lerret og sofa mangler det bare en vaskeekte popkornmaskin i retrostil. Til neste år vil det sannelig lukte rykende ferskt smørpopkorn med salt!

Si farvel til muskelknutene dine

Kan vi ikke bare etterlate din bedrøvelige nakke i 2023, og ta sikte på å løsne opp i muskelknutene dine i 2024! Nå for tiden trenger du ikke betale gigantbeløp på spa for å myke opp leddene dine. Skaff deg heller en massasjepute og eliminer muskelknutene – alle andre har en unntatt deg!

Klem en naken bamse

Fordi 2024 er hyggens år hvor ingen skal måtte føle seg alene. Med denne kosebamsen kan du umulig føle deg trist – bare se på den! Splitter naken med et vennlig utseende, er han klar for late morgener under dunfylte dyner. Det høres vel ut som et flott år, for å si det sånn!