vit check RASK levering postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden på festartikler vit krona
vit check RASK levering postnord logo
vit check RASK levering postnord logo
Hem
Hvordan lage en storslått nyttårsfest på et ubegrenset budsjett

Hvordan lage en storslått nyttårsfest på et ubegrenset budsjett

Årets siste og kanskje største fest nærmer seg i et rasende tempo, noe som betyr at det skal pyntes etter alle kunstens regler. Hvis året har vært vennlig mot deg økonomisk, er det ingen grunn til å holde igjen – det er tross alt nyttårsaften! Her har vi samlet en håndfull forskjellige dingser for deg som føler at nyttårsbudsjettet er så stort, at det nesten er ubegrenset. Nå slår vi på stortromma i takt med sekundviseren som dundrer raskt, og høyst velkomment, mot slaget tolv!

Gigantiske tallballonger i gull metallic

Ja, det var deluxe! Forestill deg disse gullfargede og gigantiske tallballongene formet som 2024, og som står i festlokalet og sprer stemning som bare det! Med en lengde på omtrent 165 centimeter, tar tallene nyttårsfeiringen til helt nye høyder. Et naturlig valg for en uforglemmelig nyttårsfest, hvor du viser gjestene dine at du i hvert fall ikke er en gjerrigknark når det kommer til storslåtte nyttårsfester!

Happy New Year Nyttårspakke i gull

Vi fortsetter med temaet luksus og eleganse. Med denne superpakken får du tilbehør som gjør at gjestene dine skinner som himmelens stjerner rundt det veldekkede langbordet ditt. 25 flosshatter, 25 fjærkledde tiaraer, 30 partyfløyter samt en hel drøss med foliestrimler, støymakere og partybeads i gull. Med det utvalget vil vi påstå at det rett og slett er umulig å kjede seg på nyttårsfesten, for hvem kan være gretten i en stilig flosshatt?

Partyhatt Happy New Year Deluxe

Lei av små, stusselige partyhatter der strikken brister og er ubehagelige å ha på seg? Da anbefaler vi dette grandiose nyttårshatt, som er alt annet enn subtilt. Denne glitrende hodepynten er et heidundrende karneval verdig, og kan med fordel brukes på den store nyttårsfesten din – kjøp en til alle gjestene dine eller skaff én til deg selv for å vise at du er festens midtpunkt!

Luksuriøs champagnepistol

Når det kommer til minneverdig mingling, kan det knapt bli mer spektakulært enn å skyte gjestenes munn full av champagne. Flasken fester du enkelt til denne smarte champagnepistolen, som deretter sender en sylskarp stråle rett mot den tørste. En perfekt aktivitet når klokken slår tolv – du slipper å hente frem glass og slipper derfor unødvendig oppvask. Det er bare å lade, gape og skyte!

Ballongbue med streamers

Vi bare elsker ballongbuer – noe som ikke er så rart! Det er knapt mulig å få det mer festlig enn å spenne en bue med glinsende ballonger tvers gjennom rommet. Lag en bue rundt inngangspartiet, eller en kul kreasjon over spisebordet for å skape en følelse av ren eleganse!

Sekk med konfetti

Siden tanken er å skape en grenseløs nyttårsfeiring, har vi ikke tenkt å anbefale en stusselig liten konfettipose der innholdet knapt dekker en fjerdedel av bordet. I stedet ønsker vi å slå et slag for denne gigantiske posen med hele 5 kilo (!) konfetti. Det er veldig mye konfetti – og kanskje er det akkurat det som skal til for å skape den storslåtte festfølelsen du er på jakt etter!

Partykit i gull

Et passende partykit for deg som ikke har noe imot at gjestene dine både lager lyd og glitrer. I tillegg til serpentiner, konfetti og girlandere, følger det med 6 minifløyter og like mange store partytrompeter. Blås inn det nye året og vekk nabolaget når du først er i gang!

Takballonger Blush

Det er ikke en skikkelig fest hvis du fortsatt kan se taket – det pleier i alle fall vi å si. Derfor ser vi gjerne at du dekker taket med disse blushballongene som glitrer i eksklusive fargenyanser og skaper den storslåtte følelsen av årsskifte. Kun det beste, ikke sant?

Champagneflaske ballongbue

Det er ingen tvil om at drikken vi forbinder med nyttårsfeiring er skummende bobler, og hvis du er ute etter en litt annerledes ballongformasjon, har du funnet den rette! Denne champagneflasken er snudd på hodet, noe som har resultert i en storslått ballongfest som glitrer og skinner! En stilig dings å feste på en passende vegg. Fotovennlig så det synger etter!

Belysning

Forvandle lokalet til et blinkende inferno av fargerike farger med vårt aller festligste discolys. Dekorer rommet i LED og start boblemaskinen for å maksimere festfølelsen.

Heliumkit Happy New Year

Et eksklusivt ballongkit for deg som liker ballonger, helium og luksus. Det følger med en hel drøss av kule nyttårsballonger som garantert setter gullkant på festen. Det følger også med en heliumtank som er enkel å bruke, og som får ballongene dine til å sveve. Det er akkurat så pent som vi vil ha det, når finfolket feirer nyttår. Spare no expense, og godt nyttår!