Se større bilde

Human Beer Pong

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 14320
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 0
selected_index: 0
179,-

Produkt observasjon

Beklager, dette produktet er midlertidig utsolgt hos oss. Skriv inn din kontaktinformasjon nedenfor og vi vil kontakte deg når varen er tilbake på lager
Velg variant:

Produktinformasjon

Er du og vennene dine rett og slett for gode for det tradisjonelle beer pong-spillet? Ta dere til neste nivå med Human Beer Pong! Man kan si at spillet er likt, bare at det nå gjelder å sette ballen i motstanderens hatt i stedet for i plastkoppen. Et litt morsommere alternativ til det klassiske beer pong-spillet!

Human Beer Pong er et supermorsomt spill som inkluderer to stykk oppblåsbare hatter og en oppblåsbar ball. Husk at dere trenger å være mist to spillere for å kunne spille. Deretter bestemmer dere reglene selv, det vil si hvorvidt det skal drikkes hver gang man setter baller eller ikke. Men det kan dere finne ut av selv. Hattene og ballen er laget av PVC-materiale og måler ca. 24 cm.

  • Materiale: PVC
  • Mål: 24 cm (hatter)
  • Antall: To hatter (en rød og en blå), samt en gul ball
  • Leveres uoppblåst
  • Antall spillere: 2+
  • Språk: Engelsk

Tagger

HENVENDELSER (0)

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!
KOMMENTARER (0)
SPØRSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILDER

Kundebilder

ønsker du at bildene dine ska synes her?

Enten laster du opp bildene på Instagram med #partykungen54464 eller så laster du opp bildende manuelt.
castle