Se større bilde

Tilbehør

Hjerter Dame Deluxe Kostyme

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 63920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 36
selected_index: 0
799,-
Velg variant:
Vis størrelseguide
Välj tillbehör:

Produktinformasjon

Forvandle deg om til dronning av pokerfesten med denne utrolig lekre Hjerter Dame Deluxe Kostyme. Du kan kanskje ikke gjemme noen ess i ermet, men ser så lekker ut at du overhodet ikke trenger det!

Hjerter Dame Deluxe Kostyme inkluderer en stilig kjole med mange flotte detaljer. Øverst har kjolen en høy krage, rød skulderbeskyttelse med gullfarget pynt samt glitrende motiver av hjerte og spar. Nederst har kjolen rutete mønster i svart og oransje i skinnende finish samt to store motiver av spillkortet Hjerter Dame.

  • Finnes i størrelse: Small, Medium og Large
  • Inkluderer: Kjole
  • Materiale: Polyester

Minihatt, hansker, knestrømper og stav inngår ikke.

Dette er et Leg Avenue™-produkt. Leg Avenue er kjent for sine kostymer av fantastisk kvalitet. De koster kanskje litt ekstra, men er i sin egen klasse og kan ikke sammenlignes med andre kostymer. Takket være kvaliteten på tekstilet kan du både vaske kostymet og bruke det om og om igjen.

Tagger

HENVENDELSER (1)

Henvendelser

  • Skrevet av Mari for 3 år siden
    Fin, men det kunne vært spesifisert at modellen har underskjørt, slik at skjørtet faktisk henger rett ned.. Heldigvis så hadde jeg dette selv:) Ellers så var det ganske dårlig kvalitet, og når den koster det samme som en vanlig penkjole, så kunne det godt vært bedre kvalitet. Men utseendemessig så var det en fin kjole!
    3 av 3 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
    Syntes du denne anmeldelsen var nyttig? Ja / Nei

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!
KOMMENTARER (0)
SPØRSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILDER

Kundebilder

ønsker du at bildene dine ska synes her?

Enten laster du opp bildene på Instagram med #partykungen39353 eller så laster du opp bildende manuelt.
castle