haupt-lakrits-ass-blazter-1
haupt-lakrits-ass-blazter-2

Haupt Lakrits Ass Blazter

119,-

Velg variant:

Vis innhold
 • Rebecca
  for 5 måneder siden
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona
  (Kunde har ikke gitt kommentar)
  0 av 0 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig?
 • Nicklas
  for 8 måneder siden
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona
  (Kunde har ikke gitt kommentar)
  0 av 1 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig?
 • Niklas
  for 1 år siden
  Gul krona Gul krona Gul krona Grå krona Grå krona
  (Kunde har ikke gitt kommentar)
  0 av 3 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig?

Legg igjen en anmeldelse

0

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!

Nedenfor er spørsmål mottatt fra våre kunder og svar til disse.

Spørsmål & Svar

0

Produktinformasjon

Første tygg – smaken av kremsjokolade i en herlig blanding med friske jordbær innfinner seg. Så kommer den smygende – den lumske chilien, og helt plutselig har konfekten fått en annen karakter og setter munnen i brann! Ass Blazter er ikke noe for pingler og anbefales IKKE til barn, men til den som liker litt sterkere godteri. Til hen sier vi bare: Kjør på så det ryker.

Haupt Lakrits Ass Blazter inneholder søt lakris med dulce de leche-sjokolade, jordbær og Carolina Reaper-chili. Posene er 120 gram og selges enkeltvis.

Ingredienser: Belgisk Gold sjokolade (sukker, kakaosmør, karamellpulver med melkefett (skummetmelkepulver, mysepulver (melk), sukker, naturlig vaniljearoma), helmelkspulver, karamellisert sukker 1,5 %, emulgeringsmiddel: soyalecitin, salt), sirup, hvetemel, sukker, invertsukkersirup, 3,5 % rålakris, solsikkeolje, havsalt, frysetørkede jordbær, 2,5 % Carolina Reaper, stjerneanis, kakaosmør, fargestoff: rødbete. Kakaoinnhold: minst 27 %. Det kan forekomme endringer i produktenes innhold. Kontroller derfor alltid produktinformasjonen på originalemballasjen. Kontakt vår kundeservice ved spørsmål. Best før: Produktet har minst 4 ukers holdbarhet ved kjøp dersom ikke annet er oppgitt.