Se større bilde

Hårbøyle Troll

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 3120
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 123
selected_index: 0
39,-
Velg variant:

Produktinformasjon

Da suksessfilmen Shrek ble lansert, ble den veldig populær blant både barn og voksne over hele verden. Derfor er det ekstra gøy å kle seg ut som en av de originale karakterene når det er tid for kostyme- eller temafest. Lokk frem ditt indre troll og fest natten lang med en trollhårbøyle på hodet!

Hårbøyle Troll er et karakteristisk hårbøyle som med en gang får deg til å tenke på Shrek. Det grønne hårbøylen har typiske trollører og gir deg valgmuligheten til å kle deg ut i et helt kostyme, eller bare bruke hårbøylen. Det er ganske enkelt opp til deg hvor mye av ditt indre troll du ønsker å vise frem.

One size

Tagger

HENVENDELSER (6)

Henvendelser

 • Skrevet av Niklas for 1 år siden
  Eg brukte denne til eit Shrek kostyme. Endte opp med å kutte av gull-fargen for å fullføre kostymet. Det einaste negative eg kan si om denne er at for haudet mitt så var den liten, og det gjorde at ørene sto rett opp i stede på skrå sann som på bildet. Kvaliteten virket litt hjemmelaga, løse sting, men den funket.
  0 av 0 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig? Ja / Nei
 • Skrevet av Anette for 1 år siden
  (Kunde har ikke gitt kommentar)
  1 av 1 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig? Ja / Nei
 • Skrevet av Nova for 1 år siden
  Den var inte alls likadan i verkligheten. Öronen är mycket närmare i verkligheten vilket inte gav samma ”effekt”. Den är heller inte av en värst bra kvalite, men det får jag räkna med. På bilden så är diademet och öronen inte samma färg, men när jag fick den så var det samma. Inte nöjd.
  0 av 0 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig? Ja / Nei

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!
KOMMENTARER (0)
SPØRSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILDER

Kundebilder

ønsker du at bildene dine ska synes her?

Enten laster du opp bildene på Instagram med #partykungen42900 eller så laster du opp bildende manuelt.
castle