diadem-trasktroll-1

Hårbøyle Troll

35,-

Velg variant:

 • Niklas
  for 3 år siden
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Grå krona
  Eg brukte denne til eit Shrek kostyme. Endte opp med å kutte av gull-fargen for å fullføre kostymet. Det einaste negative eg kan si om denne er at for haudet mitt så var den liten, og det gjorde at ørene sto rett opp i stede på skrå sann som på bildet. Kvaliteten virket litt hjemmelaga, løse sting, men den funket.
  1 av 1 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig?
 • Nova
  for 3 år siden
  Gul krona Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona
  Den var inte alls likadan i verkligheten. Öronen är mycket närmare i verkligheten vilket inte gav samma ”effekt”. Den är heller inte av en värst bra kvalite, men det får jag räkna med. På bilden så är diademet och öronen inte samma färg, men när jag fick den så var det samma. Inte nöjd.
  2 av 2 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig?
 • Anette
  for 3 år siden
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Grå krona
  (Kunde har ikke gitt kommentar)
  2 av 5 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig?

Legg igjen en anmeldelse

0

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!

Nedenfor er spørsmål mottatt fra våre kunder og svar til disse.

Spørsmål & Svar

0

Produktinformasjon

Da suksessfilmen Shrek ble lansert, ble den veldig populær blant både barn og voksne over hele verden. Derfor er det ekstra gøy å kle seg ut som en av de originale karakterene når det er tid for kostyme- eller temafest. Lokk frem ditt indre troll og fest natten lang med en trollhårbøyle på hodet!

Hårbøyle Troll er et karakteristisk hårbøyle som med en gang får deg til å tenke på Shrek. Det grønne hårbøylen har typiske trollører og gir deg valgmuligheten til å kle deg ut i et helt kostyme, eller bare bruke hårbøylen. Det er ganske enkelt opp til deg hvor mye av ditt indre troll du ønsker å vise frem.

One size