vit check RASK levering postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden på festartikler vit krona
vit check RASK levering postnord logo
vit check RASK levering postnord logo
Hem
Temaer Høytider Halloween Halloweentilbehør

Halloweentilbehør

Halloween er høytiden midt i den kjedelige høsten, når sommeren for lengst er over og julen fremdeles føles veldig lang borte. Sats derfor på å gjøre Halloween til en stor festhelg du kan se frem mot! Når det er Halloween, får alle muligheten til å kle ut seg selv, sitt hjem og (hvorfor ikke) sine kjæledyr med et skrekkinngytende tema. Vi har alt du trenger for å gjøre akkurat årets Halloween til høytiden med stor H.

Her finner du tilbehøret som blir prikken over i-en på halloweenkostymet ditt – som matchende strømpebukser og blodige kniver. Uansett om du leter etter et kostyme til deg selv eller noen i familien din, om du leter etter dekorasjoner til hjemmet, lyslykter eller stemningsskapere i form av blodige kroppsdeler og middelaldervåpen, har du kommet helt rett. Vi har samlet det morsomste og mest hårreisende halloweenstæsjet på markedet.

Halloween feires med brask og bram på den andre siden av Atlanteren, men nå er det på tide å sette Norge på Halloween-kartet! Kan yankeene, kan vel vi også vise hvor Halloween-skapet skal stå – med assistanse fra Partyking, så klart!
Les mer