gummisnoddspistol-1
gummisnoddspistol-2

Gummistikkpistol

119,-

Velg variant:

 • Bente
  for 1 år siden
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Grå krona
  Artig, ufarlig og nesten smertefritt leketøy
  0 av 0 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig?
 • Steinar
  for 2 år siden
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Grå krona
  (Kunde har ikke gitt kommentar)
  0 av 0 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig?
 • Robert
  for 4 år siden
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona
  Helt suverän pistol. Alla som besökte vår 5-kampsarena var överlyckliga över den. Barnen som vann pistolen blev ännu lyckligare. Det uppstod heller inga skador varken på deltagare eller mål trots mängder av träffar. Låt vem som helst prova och dom blir, som vi, barn på nytt :-) ps. Förbjud kontor/kundtjänst att köpa in dylika vapen. ds.
  7 av 10 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig?

Legg igjen en anmeldelse

0

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!

Produktinformasjon

Du tror kanskje dette er en vanlig lekepistol, men se igjen. Denne skjønnheten skjuler ikke en hvilken som helst ammunisjon, du lader den med vanlige gummistrikker! Pistolen er laget i tre med plastdetaljer som avtrekker og lader. Du kan lade den opp med opp til 5 gummistrikker av gangen. Perfekt for deg som vil øve deg på å skyte og skyte ned en stabel med ølbokser på en gang. Bli sheriffen på kontoret med denne tradisjonelle lekepistolen med en vri. Fakta om Gummistikkpistol: • Pistolen er laget av plast og trevirke • Den måler ca 30 cm x 14 cm x 2,2 cm • Leveres med en pakke gummistrikk • Kan lades med flere gummistrikker samtidig • Lett å bruke