Se større bilde

Groovy Jente Deluxe Karnevalskostyme

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 47920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 130
selected_index: 0
599,-
Velg variant:

Produktinformasjon

Ordet groovy hører vi ofte, og det er et ord som har en veldig positiv klang. Alle vil vi vel være litt groovy, men det er ikke alltid så lett å formidle til omverdenen. Her har vi tatt fram drakten som får deg til å se såpass groovy ut at det ikke kommer til å finnes noen som helst tvil om saken. Du er skikkelig groovy!

I Groovy Jente Deluxe Karnevalskostyme kan du få uttrykk for din groovy side. Her får du en kjole som er skåret under brystet og som sitter fast takket være sirkulære smykker. Kjolen kommer i et fargerikt mønster og du får til og med et hvitt hårbånd til.

  • Kommer i størrelse: Small/Medium og Medium/Large
  • Inkluderer: Kjole og Hårbånd
  • Materiale: 100% Polyester

Sko ikke inkludert.

Dette er et Leg Avenue™-produkt. Leg Avenue er kjent for sine kostymer som er av fantastisk kvalitet. Kanskje de koster litt mer, men de er helt i sin egen klasse! Ikke til å sammenlignes med andre karnevalskostymer, altså. Takket være kvaliteten til stoffet kan du vaske og bruke drakten om og om igjen.

Tagger

HENVENDELSER (0)

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!
KOMMENTARER (0)
SPØRSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILDER

Kundebilder

ønsker du at bildene dine ska synes her?

Enten laster du opp bildene på Instagram med #partykungen39494 eller så laster du opp bildende manuelt.
castle