Se større bilde

Glenfiddich Whiskyglass

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 10320
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 0
selected_index: 0
129,-

Produkt observasjon

Beklager, dette produktet er midlertidig utsolgt hos oss. Skriv inn din kontaktinformasjon nedenfor og vi vil kontakte deg når varen er tilbake på lager
Velg variant:

Produktinformasjon

Hvis du vil unne deg et glass Glenfiddich en fredagskveld, så holder det selvsagt ikke med vanlig whiskyglass. Og nei, ikke engangsglass heller! For å komme i den rette whiskystemningen så må man selvsagt ha ekte whiskyglass, og da for eksempel disse to elegante Glenfiddich Whiskyglassene! Et must i en hver manns hjem, eller i minibaren hjemme.

Glenfiddich Whiskyglass, er et sett med to whiskyglass med Glenfiddich-logo på. Glassene fins med ekstra tjukk bunn som gir et stort utseende. De har en diameter på 8 cm og er 9 cm høye, og har dermed plass til isbiter. En flott bursdagsgave eller julegave til whiskyentusiasten!

  • Med Glenfiddich-logo
  • Ekstra tykk bunn
  • Kun håndvask
  • Høyde: 9 cm
  • Diameter: 8 cm
  • Leveres i 2-pakning

Tagger

HENVENDELSER (0)

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!
KOMMENTARER (0)
SPØRSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILDER

Kundebilder

ønsker du at bildene dine ska synes her?

Enten laster du opp bildene på Instagram med #partykungen70089 eller så laster du opp bildende manuelt.
castle