Se større bilde

Ghostbusters Kjole Karnevalskostyme

(8 anmeldelser)
first_saleprice.value: 0
first_price.value: 47920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 13
selected_index: 0
599,-
Velg variant:
Vis størrelseguide

Produktinformasjon

Hvem ringer du når noe skummelt og overnaturlig hender? Ghostbusters så klart! Nå for tiden er det ikke den klassiske Ghostbusters-gjengen som skynder seg til unnsetning, men en ny tøff gruppe bestående av Abby, Erin, Jillian og Patty. Skynd deg å bli en av våghalsene og skaff deg dette stilige Ghostbusters-antrekket til neste karneval!

Ghostbusters Kjole Karnevalskostyme inkluderer en kjole, en kaps og en ryggsekk. Kjolen er beige og av en kort modell med lange ermer. På ermene sitter brede bånd laget av svart skinnimitasjon. På brystet og den ene armen sitter Ghostbusters-logoen. Rundt midjen er det beltehemper med et svart belte og 2 stk. ringer som du kan feste eventuelt tilbehør i. Kjolen trekkes over hodet og lukkes foran ved hjelp av en lang svart glidelås. Kapsen matcher kjolen og den har Ghostbusters-logoen på forsiden. Ryggsekken er laget av svart skinnimitasjon. Den er av en enkel, liten modell og har trykte detaljer i form av knapper og "utrustning" i ulike farger. Sko inngår ikke. Kompletter gjerne med lignende sko for å få et utseende som på bildet.

Finnes i størrelsene X-Small, Small, Medium og Large.

Tagger

HENVENDELSER (8)

Henvendelser

 • Skrevet av Tanja for 1 år siden
  Fornøyd med stoffet. Litt stort i livet men ellers utrolig kult kostyme
  1 av 1 mennsker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig? Ja / Nei
 • Skrevet av Frida for 11 måneder siden
  Väldigt dålig passform och material för det dyra priset. Hade det varit en dräkt för en billig peng hade man kanske varit beredd på det men när den kostar så mycket så vill man ha lite bättre kvalitet.
  2 av 2 mennsker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig? Ja / Nei

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!
KOMMENTARER (0)
SPØRSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILDER

Kundebilder

ønsker du at bildene dine ska synes her?

Enten laster du opp bildene på Instagram med #partykungen30722 eller så laster du opp bildende manuelt.
castle