vit check RASK levering postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden på festartikler vit krona
vit check RASK levering postnord logo
vit check RASK levering postnord logo
Hem
Karneval Karnevalstema Gangster Kostymefest

Gangster Kostymefest

Planlegger du å holde en kostymefest med gangster tema? Vil du og vennene dine kle dere ut som Al Capone, Scarface, Vito Corleone og alle de andre populære gangsterne historiske så vel som fiktive? Det høres ut som en god idé, og i så fall har vi et (eller rettere sagt flere enn et) tilbud som du ikke kan motstå! La deg inspireres av vårt brede utvalg av elementer som passer til en fest med kostymetema gangster, det er bare å velge og vrake mellom ulike stiler og årtier!

I utvalget vårt finner du det som kan tenkes å brukes på en fest med gangstertema: her finnes alt fra klassiske gangsterklær fra 20-tallet til mer nåværende kostymer i hip hop-stil for både kvinner og menn. Her er det også gullkjeder, sigarettmunnstykker, stokker, hatter, fakepistoler, gullringer og alle andre tilbehør som på grunn av filmer og tv-serier har blitt så tight forbundet med gangsterkulturen.

Så sørg for å tenne sigaren, lade pistolen, sette på deg hatten, hell i din dry martini og la deg svepes med i underverdenens estetikk og hardkokte kultur.
Les mer