vit check RASK levering postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden på festartikler vit krona
vit check RASK levering postnord logo
vit check RASK levering postnord logo
gainomax-bcaa-appleparon-1

Gainomax BCAA Eple/Pære

34,90 kr

Er du helt gal etter trening og virkelig brenner for å få i deg riktig næring? Gainomax BCAA Eple/Pære gir deg alt fra magnesium og aminosyrer til alle slags vitaminer som får kroppen din til å skrike av lykke! Med en smak av Eple og Pære er den både god og en perfekt drikk å ta med seg på stranda eller når du bare skal kose deg i sofaen. Passer perfekt til det meste! 

Gainomax BCAA Eple/Pære er en energidrikk fra Gainomax med en himmelsk sommersmak. Hver boks inneholder vitaminer, magnesium, koffein samt aminosyrer som hjelper kroppen din å få alt fra energi til restitusjon for musklene på riktig måte! Ikke nok med alle de egenskapene, den er også helt sukkerfri, så det trenger du ikke bekymre deg et dugg for! Ganske enkelt en helt perfekt drikk for deg som trener! 

Selges enkeltvis og hver boks inneholder 330 ml.

Ingredienser: Vann, L-leucin, kullsyre, surhetsregulerende middel sitronsyre, L-valin, L-isoleucin, naturlig aroma, antioksidasjonsmiddel askorbinsyre, magnesiumsitrat, koffein (0,06%), fargestoff karamell, søtningsmiddel acesulfam K og sukralose.

Næringsinnhold: Se under fliken "Visa Innehållsförteckning"
Art.nr 46161-1

Innhold

Henvendelser

1

Spørsmål & Svar

0

Tagger