funcakes-strossel-medley-ljusrosavit-86732-1
funcakes-strossel-medley-ljusrosavit-86732-2

FunCakes Strøssel Medley Lyserosa/Hvit

Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona

59,90 kr

50 g

I lager (6 stk.)
Dersom du skal arrangere en babyshower eller gender reveal er det en selvfølge å følge samme tema på alt som er inkludert til festen for en vellykket feiring. Til og med små detaljer som strøssel! Dette nydelige strøsselet i rosa og hvit med små gyngehester og babyføtter kommer til å få gjestene til å smelte av søthet!

FunCakes Strøssel Medley Lyserosa/Hvit er en boks med strøssel i hvit og lyserosa farge i form av blant annet små babyføtter, bodyer og gyngehester. Passer like bra på iskremen som på cupcakes og kaker. Fullstendig bedårende! Oppbevares i 15–22 °C i mørkt miljø.

Vekt: 50 g.

Ingredienser: sukker, dekstrose, rismel, glukosesirup, vegetabilsk olje og fett (raps), hydrert olje (raps), fortykningsmiddel: E413, E414, konsentrat (søtpotet, eple, reddik, kirsebær, solbær, rødbete), farger: E120, E160a, E903, E904, vanilje, salt, syre: E330, smakstilsetning.
Kan inneholde spor av PEANØTTER, SOYA og MELK.
Forandringer i produktets innhold kan forekomme. Kontroller derfor alltid produktinformasjonen på originalforpakningen. Vennligst kontakt vår kundeservice ved spørsmål. Best før: Produktet har minst 4 ukers holdbarhet ved kjøp dersom ingenting annet er oppgitt.
Art.nr 86732-1

Innhold

Henvendelser

0

Spørsmål & Svar

0

Tagger