vit check RASK levering postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden på festartikler vit krona
vit check RASK levering postnord logo
vit check RASK levering postnord logo
frystorkat-godis-frukt-kastanjer-97338-4

Frysetørket Godteri Frukt Kastanjer

Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona

139,90 kr

160 g

Midlertidig utsolgt
Utforsk det siste innen frysetørket godteri med våre sensasjonelle syrlige fruktkastanjer! Disse små underverkene gir en fruktig smaksopplevelse som kommer til å overraske og fortrylle smaksløkene dine.

Våre syrlige fruktkanstanjer er en eksplosjon av smaker og farger med livlige nyanser og herlig syrlighet. De tar deg med på en reise gjennom en skog av frukttrær, og hvert tygg er som en bit av det fruktige eventyret.

Når du nyter disse syrlige fruktkanstanjene, lar du smaken smelte i munnen, og vil oppleve den perfekte balansen mellom sødme og syre. Det er som å ha naturens eget godteri i hånden, klar til å fortrylle lørdagsettermiddagen din eller hvilken som helst dag.

Nettovekt: 160 g.

Ingredienser: Sukker, glukosesirup, palmefett; fuktighetsbevarende middel: sorbitolsirup; syre: sitronsyre; gelatin; frukt-og plantekonsentrat; safrantistel, reddik, gulrot, spirulina, eple, sitron, solbær; aroma; surhetsregulerende middel: natriumbikarbonat; solsikkeolje; overflatebehandlingsmiddel: bivoks hvit og gul; klumpforebyggende middel: talk.
Kan inneholde spor av PEANØTT, HASSELNØTT, MANDEL og andre NØTTER.
Forandringer i produktinnholdet kan forekomme. Kontroller derfor alltid produktinformasjonen på originalemballasjen. Ved spørsmål, kontakt vår kundeservice. 
Best før: Produktet har minst 4 ukers holdbarhet fra kjøpsdato om ikke annet oppgis.
Art.nr 97338-1

Innhold

Henvendelser

0

Spørsmål & Svar

0

Tagger