francos-lime-sweet-sour-mix-74609-1

Franco's Lime Sweet & Sour Mix

79,90 kr

170 gram

Midlertidig utsolgt
Liker du søte, men også sure drinker, og synes at det er vanskelig å finne noe midt i mellom? Da bør du prøve denne Sweet & Sour-drinkmiksen! Den gir drinken din det lille ekstra som de fleste amatørbartendere kjenner igjen når de stiller seg selv spørsmålet: «Hva er det som mangler?». Jo, det kan vi fortelle deg. En søtsur drinkmiks med en smak av lime er akkurat det du trenger. La dette bli en hemmelig oppskrift – ingen trenger å vite om det.

Franco's Lime Sweet & Sour Mix er en drinkmiks i pulverform med en smak av lime. Brukes til daiquiris, collins, margaritas eller til en hvilken som helst annen drink som du vil skal være litt søtsur. Selges i en pose på 170 g. Gir ca. 1 liter ferdig drikke. 

Ingredienser: Sukker, fettfri TØRRMELK, naturlig limearoma, natriumsitrat, vegetabilsk gummi (inneholder SOYA), frukt- og vegetabilske oljer. US Certified Colors (F.D. & C. Yellow #5 og Blue #1). (1,2 % MELK, 0,4 % protein, fri for animalsk fett).

Endringer i produktenes innhold kan forekomme. Kontroller derfor alltid produktinformasjonen på originalforpakningen. Kontakt kundetjenesten vår ved eventuelle spørsmål.
Best før: Produktet har minst 4 ukers holdbarhet ved kjøp dersom ikke noe annet er oppgitt.
Art.nr 74609-1

Henvendelser

2

Spørsmål & Svar

0

Tagger