kapsyloppnare-olflaska-74913-1
kapsyloppnare-olflaska-74913-2

Flaskeåpner Ølflaske

59,-
Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona

Velg variant:

Legg igjen en anmeldelse

0

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!

Nedenfor er spørsmål mottatt fra våre kunder og svar til disse.

Spørsmål & Svar

0

Produktinformasjon

Skaff deg en flaskeåpner ingen andre har. Tenk å dra fram denne når noen på festen spør om en åpner. Klart jeg har, sier du, og drar fram verdens kuleste ølflaskeåpner. Det som er unikt med denne, er at den faktisk har to magneter på baksiden slik at den enkelt kan settes på kjøleskapet. På den måten er den alltid klar til å brukes, og det er mindre sannsynlig at du mister den. 

Flaskeåpner Ølflaske er en flaskeåpner formet som en ølflaske med 2 stk. magneter på baksiden. Det som gjør flaskeåpneren litt morsommere, er at den inneholder en vannlignende væske og har en etikett på forsiden som gjør at den ser ut som en ekte ølflaske. Flasken er laget av plast og måler ca. 21 x 4 cm. Selges i 1-pakning i  i usorterte farger. Det blir en overraskelse hvilken du får! 

  • Materiale: Plast
  • Mål: Ca. 21 x 4 cm 
  • Antall: 1-pakning 
  • Selges i usorterte farger  
  • Flaskeåpneren har 2 stk. magneter på baksiden 
  • Kan festes på kjøleskap