flapper-guld-deluxe-maskeraddrakt-1
flapper-guld-deluxe-maskeraddrakt-2
Når du er invitert til en storslagen fest i Charleston med livemusikk fra Louis Armstrong og Benny Goodman er det viktig at du kler deg pent! Det gjør du enkelt ved hjelp av dette kjempeflotte flapperkostymet fra Leg Avenue. Kostymet har høy kvalitet og finnes i tre ulike størrelser.

Flapper Gull Deluxe Karnevalskostyme er et kostyme det er vanskelig å overgå – for deg som elsker 1920-tallet. Kostymet er laget av polyester og er veldig dekorativt, hvilket også gjør at det passer perfekt å danse rundt på dansegulvet med. Det finnes i tre ulike størrelser, nærmere bestemt: Small, Medium og Large – samtlige for voksne. Kostymet inkluderer en kjole og et pannebånd. Tilbehør som hansker, halskjede og sminke er ikke inkludert.

Og du... kjøp gjerne lange hvite hansker, halskjede og sigarettmunnstykke i tillegg for å få samme stil som modellen på bildet!

  • Materiale: Polyester
  • Størrelse: Small, Medium & Large (voksen)
  • Inkl. kjole og pannebånd
  • Tilbehør er ikke inkludert (f.eks. hansker, armbånd, halskjede m.m.)

Dette er et Leg Avenue™ produkt. Leg Avenue er kjent for sine karnevalskostymer og tilbehør som er av fantastisk kvalitet. Kanskje koster de litt mer, men de er også i sin helt egne klasse!
Art.nr 58329

Størrelseguide

Henvendelser

0

Spørsmål & Svar

0

Tagger