vit check RASK levering postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden på festartikler vit krona
vit check RASK levering postnord logo
vit check RASK levering postnord logo
Hem
Festartikler Flagg Flaggirlander

Flaggirlander

Invitasjonene er sendt, maten er planlagt og feststemningen er fantastisk! Men mangler det ikke noe viktig? Jo, dekorasjonene selvfølgelig! Løft blikket til gjestene dine og skap en god stemning med et flaggirlander som henger fra taket. Hvis festen foregår utendørs, kan du enkelt henge flaggene mellom to trær eller lignende, det fungerer veldig bra!

Her hos Partyking finner du flaggirlander av alle slag og former. Den glitrende gullvarianten er som skapt for et poppmusikktema og er perfekt å kombinere med annet morsomt tilbehør og dekorasjon. Den litt mer diskré flaggirlanderen i hvitt kan i stedet fint brukes ved mer ryddige og stilige arrangementer. Kanskje det allerede er høst og tid for årets oktoberfest? Opp med det tyske flagget i taket og fram med støvelglass og lederhosen!

Med riktig flaggirlander vil festen mest sannsynlig bli en stor suksess! Klikk deg rundt blant Partykings favoritter, og bestill den flaggirlanderen du liker best, eller som passer best til kvelden du planlegger!
Les mer