Se større bilde

Fitness Poker Kortspill

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 10320
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 21
selected_index: 0
129,-
Velg variant:

Produktinformasjon

Fitness Poker er kortspillet for deg som elsker trening eller leter etter en perfekt gave til en bekjent som nesten bor på treningssenteret, i yogastudioet eller i crossfithallen! Fitness Poker kortspill kan brukes på mange forskjellige måter. Gi deg selv og vennene dine en utfordring i Fitness Poker eller bruk kortene som inspirasjon til neste treningsøkt. I appen kan du også finne flere måter å bruke kortene på.

Bodyweight
Fullpakket kortstokk med 46 forskjellige øvelser som du kan utføre, med begrenset tilgang til treningsutstyr. Perfekt når du er på reisefot, trener hjemme, eller bare vil trene med din egen kroppsvekt som motstand.

Functional Fitness
Kortstokk med 26 forskjellige øvelser tilpasset etter Crossfit. Du finner øvelser som Cleans, thruster, kettlebell swings og andre populære øvelser. Spill som Fitness Poker eller lag din egen WOD.

Treningsstudio
Som nybegynner eller veteran i treningsstudioet er det bra å få tilgang til klassiske øvelser eller finne nye spennende måter å trene på. Kortstokken er fullspekket med 55 øvelser for alle muskelgrupper. 

Yoga
50 forskjellige yogastillinger til inspirasjon og hjelp før neste yogatime hjemme. Bruk appen vår for å sette sammen ferdige repertoar eller velg kort og lag ditt eget. Praktisk med navn på øvelser i både Sanskrit og Asana.

Kombinér kort fra flere kortstokker, kun fantasien setter grenser.

Tagger

HENVENDELSER (1)

Henvendelser

  • Skrevet av Veronica for 2 måneder siden
    (Kunde har ikke gitt kommentar)
    0 av 0 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
    Syntes du denne anmeldelsen var nyttig? Ja / Nei

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!
KOMMENTARER (0)
SPØRSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILDER

Kundebilder

ønsker du at bildene dine ska synes her?

Enten laster du opp bildene på Instagram med #partykungen69677 eller så laster du opp bildende manuelt.
castle