Hem
Temaer Julegaver Firmajulegaver

Julegaver til ansatte

Vil du overraske dine kjære ansatte med en takkegave til jul? Vi forstår at det kan være vanskelig å kjøpe noe til en hel drøss med folk, da det ikke er det enkleste å gjøre alle fornøyd. Men vet du hva? Vi på PartyKing sørget for å leie inn en julegaveekspert som har spesialisert seg på å finne ting som gjør et helt kontor eller et helt lager helt sinnssykt fornøyd!
Ta en titt på sortimentet vårt, så skal du se at du finner noe som kommer til å sørge for at hele arbeidslaget heretter kaller deg for verdens beste sjef!

Her finner du alt du kan tenke deg når det kommer til julegaver for ansatte og firmaer. Er dere et firma som spesialiserer dere
på administrasjon? Hva sies da om en selvrørende kopp? På den måten er det ingen som trenger å bruke en eneste muskel på
å røre i kaffen, og alle vil kunne konsentrere seg 110 % om arbeidet.

Er dere en bedrift med mange unge? Hva tror du da om en mengde barutstyr, som shakere og isknusere? Du vet jo hvordan
unge mennesker raver rundt på nattklubber og barer på nattestid!

Uansett type firma finner du garantert det du leter etter hos PartyKing! Vi har helt enkelt alle slags gaver online, noe som gjør
stort sett alle ansatte fornøyde! Ja, kanskje ikke Warren Buffet og sånne typer som han, da...

Vil du overraske de ansatte med noe fint som symboliserer at du setter pris på dem? Her finner du vakre produkter som
gullpletterte roser, roterbare vinstativ, aromabarer, karafler med forskjellig design og mye, mye mer. Som vår "julegaveekspert" en gang sa: "Er man en feiging, da skal man holde seg til karafler og flotte glass. Er man derimot en våghals, da tror jeg mer på et gavekort eller et barsett."

Er det kanskje du som er ansatt, og som vil overraske sjefen litt? Du har kanskje blitt forfremmet og vil vise din takknemlighet? Selv i dette tilfellet vil en samling krystallglass av høy kvalitet bli satt pris på! Også aromabarer, en vinbeholder, et gavesett og andre lignende ting vil fungere! Hvem vet, kanskje du blir forfremmet ENDA en gang?

Uansett om du er ute etter en gave til sjefen, til alle dine 100 ansatte, til den du deler kontorpult med, eller en avskjedspresang, så finner du garantert det du ser etter hos oss på PartyKing. Vi har firmajulegavene til ansatte og firmaer – raskt, praktisk og enkelt online julen 2023.

Velkommen!
Les mer