Se større bilde

Festellipser Unicorn

first_saleprice.value: 47920
first_price.value: 71920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 1
selected_index: 0
599,- 899,-
Velg variant:

Produktinformasjon

Enhjørningen – den absolutt beste kompisen man kan ha, spesielt på barnebursdagen! En enhjørning er faktisk veldig fint å ha på fest, siden enhjørningen alltid bidrar med blant annet rosa sukkerspinn, glade barn og gratis flyturer rundt regnbuen. Tenk om man var barn igjen ... Da hadde vi i hvert fall kommet på din enhjørningfest.

Festellipser Pink er en superheftig form for portal/inngang som kommer til å gjøre barnebursdagen magisk! Festellipsen kommer med motiv av en gruppe flyvende enhjørninger. Enhjørningene er på både høyre- og venstrepilar i en lyserosa farge med gule vinger og en regnbuefarget hale og man. Ovenfor enhjørningenes hoder vises teksten "Grattis! Det är din födelsedag" i ulike farger. På ellipsens "tak" står det "Grattis" med en stor og fargerik tekst. For å skape den ultimate festfølelsen, stiller du bare festellipsen foran for eksempel døra som leder inn til selve festlighetene.

Festellipsen kommer umontert, noe som betyr at du trenger å sette den sammen selv. Det er ikke noe å bekymre seg for – bruksanvisningene som følger med hjelper deg med å finne ut hva som skal være hvor!

  • Materiale: Kartong/Papp
  • Mål: 2205 x 2200 mm
  • Farge: Lyseblå, rosa, grønn, hvit m.m.
  • 2-sidig (samme motiv på for- og bakside)
  • Et amazing tilbehør til bursdagen og festen

Tagger

HENVENDELSER (0)

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!
KOMMENTARER (0)
SPØRSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILDER

Kundebilder

ønsker du at bildene dine ska synes her?

Enten laster du opp bildene på Instagram med #partykungen51463 eller så laster du opp bildende manuelt.
castle