Se større bilde

Festellipser Pink

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 71920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 4
selected_index: 0
899,-
Velg variant:

Produktinformasjon

Pink-party på gang? Er alle knallrosa ballonger man nesten blir blind av kjøpt inn? Da er det bare det siste som må kjøpes – festellipsen! Festellipser ... Hva er det? Et nytt ord for deg, skjønner vi, men det er altså en kjempestor form for portal/inngang som gir et mektig preg på festen!

Festellipser Pink er en kjempeheftig portal/inngang som kommer til å gjøre barnefesten AWESOME x 2! Festellipsen kommer med motiv av to sjiraffer som er bestevenner. Sjiraffene vises på både høyre- og venstrepilar. Ovenfor sjiraffenes hoder vises teksten "Grattis" i ulike farger. På ellipsens "tak" står det også "Grattis" med en stor og fargerik tekst. For å lage den ultimate partyfølelsen, setter du bare festellipsen foran for eksempel døra som leder inn til selve festlighetene. 

Festellipsen kommer umontert, noe som betyr at du trenger å sette den sammen selv. Det er ikke noe å bekymre seg for – bruksanvisningene som følger med hjelper deg med å finne ut hva som skal være hvor!

  • Materiale: Kartong/Papp
  • Mål: 2205 x 2200 mm
  • Farge: Rosa m.m.
  • 2-sidig (samme motiv på for- og bakside)
  • Et amazing tilbehør til festen

Tagger

HENVENDELSER (0)

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!
KOMMENTARER (0)
SPØRSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILDER

Kundebilder

ønsker du at bildene dine ska synes her?

Enten laster du opp bildene på Instagram med #partykungen51462 eller så laster du opp bildende manuelt.
castle