Fakler

Fakler er uunnværlige tilskudd til stenger og høygafler hvis dere skal ut å jage monstre eller vampyrer på halloween. Det kan også være smart å pakke med seg et par fakler på ryggen hvis du har tenkt til å begi deg ut på skattejakt i jungelen, eller har planer om å utforske mystiske templer, pyramider eller gamle grotter. Det samme gjelder hvis du skal reise tilbake til middelalderen, besøke eldgamle ridderslott, finne veien i et spøkelsesslott eller navigere gjennom underjordiske tunneler.

Fakler er fortreffelige å ha for hånden ved et strømbrudd, og helt nødvendige hvis du skal delta i et tradisjonelt fakkeltog. Å marsjere fremover med fakler i hånden i fredelige demonstrasjoner er like vanlig som ved Nobels Fredspris eller en annen markering. Fakler er også superkoselige å lyse opp veien med når man er på kanefart, og til å pynte opp med rundt jul og nyttår.

Å stikke ned en gjeng flammende fakler langs stien i hagen er en utmerket måte å ønske gjestene velkommen til bryllupet, middelalderkarnevalet eller nyttårsfesten på. Det funker også utmerket for å skape en fin stemning på halloweenfesten, eller heve romantikken hvis du vil invitere kjæresten på en nattlig piknik på stranden.

Uansett hvorfor du er på jakt etter en fakkel, finner du riktig modell hos Partyking! Vi har både klassiske voksfakler med brenntid på opptil en time, og dekorative solcelledrevne LED-fakler som i tillegg er vanntette og lyser i allslags vær.
Les mer
3 resultater