Til toppen
Se større bilde

EXIT: The Stormy Flight Spill

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 15920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 6
selected_index: 0
199,-
Velg variant:

Produktinformasjon

Du sitter i cockpiten på vei til Barbados. Du har flydd denne ruten mange ganger i livet ditt, og du føler deg trygg. Men det som venter deg i dag er noe helt annet. Værmeldingen rapporterer om ustabile værforhold og at det vil bli litt «turbulent» de neste minuttene. Dere havner raskt inne i mørke skyer, alt elektronisk utstyr slås ut og det utbryter panikk. Plutselig går alarmen, og det er nå du må løse gåtene, reparere flyet og lande trygt – for alles sikkerhet.

EXIT: The Stormy Flight Spill er et spennende spill for hele familien som krever strategisk tankegang. Spillet kommer på engelsk, og for å spille må dere være fra 1–4 personer. Legg merke til at spillet kun kan spilles én gang siden dere kommer til å rive, brette og skrive på spillmaterialet.

  • Språk: Engelsk
  • Alder: 12 år
  • Deltakere: 1–4 stk.
  • Spilletid: 60–120 min
  • Vanskelighetsgrad: 3/5
  • Spilltype: Strategi, familiespill, selskapsspill

Tagger

KOMMENTARER
HENVENDELSER (0)

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!
SPØRSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILDER

Kundebilder

ønsker du at bildene dine ska synes her?

Enten laster du opp bildene på Instagram med #partykungen65488 eller så laster du opp bildende manuelt.
castle