evighetskort-happy-birthday-80388-1
evighetskort-happy-birthday-80388-2
evighetskort-happy-birthday-80388-3

Evighetskort Happy Birthday

179,-

Velg variant:

Tilbehør

Metallpenn Gull & Sølv

Metallpenn Gull & Sølv

2-pakning
59,-
Gul krona Gul krona Gul krona Grå krona Grå krona
Bakåtpil
Framåtpil

Produktinformasjon

Hvis du vil gratulere noen og straffe dem samtidig, har du funnet den rette gaven. Kortet spiller en, om noe smertefull, trudelutt for mottakeren – til batteriet går tomt. Vi anbefaler derfor at du gir kortet til noen du ikke må omgås med de neste to timene! 

Evighetskort Happy Birthday er et glitrende bursdagskort som spiller musikk. Ved aktivering begynner kortet å spille en herlig irriterende bursdagssang, og når musikken først har begynt går det uansett ikke an å skru den av, så du må leve med musikken i opptil to timer. Hvis man prøver å rive i stykker kortet, lekker det ut massevis av glitterkonfetti. Bruk det til å spille en venn eller et familiemedlem et puss! 

 • Materiale: papir
 • Mål: 14,8 x 21 cm
 • Spiller musikk til batteriet dør
 • Fylt med glitterkonfetti
 • Antall: 1-pakning
 • Anton
  for 5 måneder siden
  Gul krona Gul krona Gul krona Grå krona Grå krona
  Kortet fungerade precis som det ska förutom att det sattes igång direkt efter att spärren drogs ur vilket gjorde det förbrukat
  1 av 1 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig?

Legg igjen en anmeldelse

0

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!