vit check RASK levering postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden på festartikler vit krona
vit check RASK levering postnord logo
vit check RASK levering postnord logo
Hem
Festartikler Oppdekking Engangskopper & -Glass

Engangskopper & -Glass

Engangskopper og -glass er så mye mer enn triste plastglass i kjedelige farger. Hvis noe skal feires, bør det gjøres med pomp og prakt, glitter og sterke farger! I vårt utvalg av engangskopper finner du pappkopper med unik dekor og solide plastglass i forskjellige utførelser.
For å gjøre festen perfekt bør du tilpasse valget av engangsglass, så blir de ikke bare noe å drikke fra, men også noe som bidrar til helhetsinntrykket. De riktige engangskoppene med et stilig motiv kan derfor løfte festatmosfæren til nye høyder. De er også trygge alternativer hvis festen holdes utendørs, eller hvis det bare er en piknik eller grilling i parken.
Hvis det er en stor fest som er på gang, kan det være fint å unngå all oppvasken dagen derpå. Engangsglass kan gå i stykker, men de etterlater ingen glasskår i hagen! Både voksne og barn kan bli litt uvørne under festlige arrangementer, så alt blir enklere for deg hvis du kjøper inn et lager av engangskopper med riktig motiv for temaet på festen.
Engangsglass laget for alkohol – Vi har plastglass laget for spesielle anledninger som russe- eller sankthansfeiringer, da får du et glass som allerede er dekorert. Hvis du ønsker å gjøre festen lett å rydde opp etter, men fortsatt litt mer elegant, passer vinglass i plast perfekt – eller kanskje til og med champagneglass i plast!
Engangskopper til spesielle høytider – Hvis det kommer en større gruppe hjem til dere i forbindelse med russefeiring, kan pappkopper være kjekt å ha. Det samme gjelder familiehøytider som jul og påske. På nyttårsfesten kan du kombinere stilige engangsglass med nyttårsdekorerte pappkopper.
Engangskopper til piknik – Når mat og drikke skal fortæres i friluft, er engangsglass og krus den beste løsningen. De vil ikke knuse i kurven på bagasjebrettet, og de veier nærmest ingenting. Vi har både engangskopper til varm drikke og engangsglass til leskedrikker.
Engangskopper til bursdagsfesten – Uansett hva slags bursdagsfest du skal organisere, har vi de perfekte engangskoppene til deg. Vil du ha en variant med tekst, som «Gratulerer med dagen», på? Går du for en mer elegant fest, som krever glitrende krus med stilige detaljer? Er det kanskje et tema på festen, slik at koppene skal være dekorert med et bestemt motiv? Valget er ditt!
Engangskopper til barnefesten – Til barnefesten kan du slå på stortromma og finne veldig morsomme engangskopper hos oss! Hvis det er et generelt festtema, har vi mange søte engangsglass å velge mellom. Hvis det er en utkledningsfest eller en fest med et spesielt tema, vil du mest sannsynlig finne engangskopper med akkurat det rette motivet her. (Psst, det gjelder også for fester med tema for voksne!)
Engangskopper til Halloween-festen – Sett den perfekte stemningen med enkle midler. Hvis du ikke er så fan av mye pynt og dekor, vil engangskopper med Halloweenmotiv hjelpe deg langt på vei. Du kan velge litt mildere varianter med tegnede gresskar og flaggermus, eller ordentlig skumle varianter med blod eller skrekk-klovner på.
Engangsshotglass – Noen partys krever shotglass i store mengder, og da kan det være smart å skaffe seg en haug av dem i plast. Vi har engangsglass i morsomme farger og litt mer solide versjoner formet som reagensrør og de i neon. Du finner også shotglass med tilhørende shotbrett i morsomt design. Vi har flere hundre forskjellige varianter av engangskopper i sortimentet vårt, så her finnes det noe for enhver fest og anledning.
Ved å kjøpe partytilbehøret ditt hos oss blir det lettere å planlegge festen. Du vil finne både dekorasjoner og alt du trenger for å dekke bordet, og deretter får du det levert hjem på et blunk. Om ikke annet vil du takke oss dagen derpå, når alt du trenger er en svart søppelpose i stedet for timevis i oppvasken!
Les mer